Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Ρώσοι Τουριστικοί Πράκτορες στη Σκόπελο

Με την ευκαιρία της έναρξης εβδομαδιαίων πτήσεων Charter από  την Μόσχα για την Σκιάθο, το Rigas Hotel στη Χώρα Σκοπέλου υποδέχθηκε 20 Ρώσους Τουριστικούς πράκτορες σε επίσκεψη γνωριμίας με το νησί της Σκοπέλου.
Ήταν προφανής ο ενθουσιασμός των Ρώσων πρακτόρων με τις ομορφιές του νησιού. Θετικότατες εντυπώσεις δημιούργησε η ζεστή υποδοχή και η εγκάρδια φιλοξενία του Ομίλου Σπύρου, του προσωπικού και της Διεύθυνσης του Rigas Hotel. Εκτός από την ψηφιακή παρουσίαση του προορισμού, παραδόθηκαν και τα καλαίσθητα έντυπα του Δήμου Σκοπέλου.

Ο ξενοδοχειακός Όμιλος Σπύρου, σταθερός αρωγός οποιασδήποτε πρωτοβουλίας για την αναγνωρισιμότητα και εξωστρέφεια της Σκοπέλου, συνεχίζει με αμείωτο ενδιαφέρον τη διοργάνωση και άλλων παρόμοιων πρωτοβουλιών ώστε να τοποθετηθεί η σμαραγδένια Σκόπελος στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.