Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Η εκπομπή "Ελλήνων Γεύσεις" στη Σκόπελο...

...την Κυριακή 1 Ιουνίου, στις 3.15 μ.μ. από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ

Μια ελληνική εκπομπή μαγειρικής με φόντο την Σκόπελο (κλικ), σε συνδυασμό με την μετρ του είδους Ντίνα Νικολάου θα προβληθεί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, την Κυριακή 1η Ιουνίου, στις 3.15 μ.μ.

Η chef με την εκπομπή «Ελλήνων Γεύσεις» θα μας ξεναγήσει στις πιο όμορφες γωνιές του νησιού και θα γνωρίσει στο ευρύ κοινό την σκοπελίτικη τυρόπιτα, τους ροζέδες, τα δαμάσκηνα και τις παραδοσιακές μαγειρικές από τους ντόπιους. 

Θα δούμε ακόμα να μαγειρεύονται τοπικά αγαθά της Σκοπέλου, ξεκινώντας κάπως ιδιαίτερα αλλά νόστιμα, με μία ζεστή ντοματοσαλάτα.  Για κυρίως, ένα παραδοσιακό και λαχταριστό πιάτο... Ροφό στιφάδο... και η εκπομπή θα κλείσει με γλυκά, όπως πάντα, με ένα κέικ αλλιώτικο από τ’ άλλα, με δαμάσκηνα και κρούστα κανέλλας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.