Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Το εστιατόριο "ο Μώλος" στο παλιό λιμάνι Σκοπέλου βραβεύεται με πιστοποιητικό διάκρισης του TripAdvisor

Διακρίθηκε και το 2014
ως εστιατόριο
με κορυφαίες επιδόσεις,
σύμφωνα με τις κριτικές
των ταξιδιωτών
στον μεγαλύτερο
ταξιδιωτικό ιστότοπο του κόσμου

Το εστιατόριο ‘ΜΩΛΟΣ’ ανακοίνωσε σήμερα ότι βραβεύτηκε εκ νέου για το 2014 με ένα Πιστοποιητικό διάκρισης του TripAdvisor®. Αυτό το πιστοποιητικό, το οποίο επιβραβεύει την άριστη εξυπηρέτηση και φιλοξενία, απονέμεται μόνο στις επιχειρήσεις που λαμβάνουν σταθερά εξαιρετικές κριτικές ταξιδιωτών στο TripAdvisor και που πληρούν τα απαιτούμενα κριτήρια, σε παγκόσμια κλίμακα. Μόνο το 10 τοις εκατό των καταχωρισμένων επιχειρήσεων στο TripAdvisor με τις καλύτερες επιδόσεις λαμβάνουν αυτό το εντυπωσιακό βραβείο.

Για να μπορεί να διεκδικήσει ένα Πιστοποιητικό διάκρισης, μία επιχείρηση πρέπει να έχει συνολική βαθμολογία 4/5 ή υψηλότερη, με βάση τις κριτικές των ταξιδιωτών του TripAdvisor και να είναι καταχωρισμένη στον ιστότοπο εδώ και τουλάχιστον 12 μήνες. Ένα πρόσθετο κριτήριο είναι ο αριθμός των κριτικών που έχει λάβει τους τελευταίους 12 μήνες.

Μιλώντας με τον ιδιοκτήτη του "Μώλου" Παναγιώτη Αστεριάδη μας είπε γι' αυτή τη διάκριση:
«Αποτελεί τιμή για το εστιατόριο ‘ΜΩΛΟΣ’ η βράβευσή του και το 2014 με το Πιστοποιητικό διάκρισης του TripAdvisor. Πρωταρχικός στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας μία αλησμόνητη εμπειρία. Το συγκεκριμένο βραβείο αποδεικνύει ότι η σκληρή δουλειά μας μεταφράζεται σε...
θετικές κριτικές στο TripAdvisor».  
© οι φωτογραφίες ανήκουν στο εστιατόριο "Μώλος"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.