Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Η Chef Ντίνα Νικολάου και το «Ελλήνων Γεύσεις» προβάλλουν τις ομορφιές της Σκοπέλου

H chef Ντίνα Νικολάου και η κα Λίτσα Σπύρου
O Όμιλος Επιχειρήσεων Σπύρου, σε συνέχεια των δράσεων προβολής της σμαραγδένιας  Σκοπέλου και σε συνεργασία με ντόπιους επαγγελματίες προσκάλεσε στο νησί τη διάσημη Chef Ντίνα Νικολάου για το γύρισμα ενός επεισοδίου της επιτυχημένης εκπομπής της, «Ελλήνων Γεύσεις». 
H chef Ντίνα Νικολάου, η κα Λίτσα Σπύρου και ο κ. Βασ. Σπύρου
Η σκοπελίτικη τυρόπιτα, τα δαμάσκηνα, τα χαμαλιά και τα αμυγδαλωτά είχαν πρωταγωνιστικούς ρόλους, παρέα με τις καταγάλανες θάλασσες, τις σμαραγδένιες  ακρογιαλιές,  το παρθένο  πράσινο του νησιού και τους πανέμορφους οικισμούς της.
Τα γυρίσματα της εκπομπής πραγματοποιήθηκαν στο Rigas House και η προβολή της έχει προγραμματιστεί για το τέλος Μαΐου 2014 ώστε να...
προσελκύσει το ενδιαφέρον των Ελλήνων τουριστών για την Σκόπελο.

1 σχόλιο:

  1. ευχαριστουμε την οικογενεια ΣΠΥΡΟΥ για την προσπαθεια της να προβαλη της ομορφιες του Νισιου μας την ΣΚΟΠΕΛΟ καλοντας την καταπληκτικη chef NTINA ΝΙΚΟΛΑΟΥ να μας δειξει συνταγες με τα υπεροχα προιοντα του νησιου μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.