Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Δήλωση του υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου Ιωάννη Καραγκιόζου

Ανταποκρινόμενος στο προσκλητήριο νίκης του Κώστα Αγοραστού αποδέχθηκα την τιμητική πρότασή του να είμαι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην εκλογική περιφέρεια Σποράδων με τον συνδυασμό «Συμμαχία υπέρ των Πολιτών» του οποίου είναι επικεφαλής. Η μέχρι σήμερα γενική αναγνώριση  του έργου του νυν Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού αποτελεί την μεγαλύτερη εγγύηση για την συνέχιση  της επιτυχημένης πορείας μας.
Και εγώ με τη σειρά μου σας καλώ όλοι μαζί να συστρατευθούμε στο πλευρό του για το κοινό καλό, για την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των νησιών μας, την δημιουργία υποδομών, την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας, την αειφόρο ανάπτυξη, την τουριστική προβολή των διαμαντιών του Αιγαίου, της Σκιάθου μας, της Σκοπέλου μας, της Αλοννήσου μας. 

Η εμπιστοσύνη με την ψήφο σας αποτελεί τη δέσμευσή μας για τα έργα μας.

Γιάννης Καραγκιόζος
Δικηγόρος

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος
με τον Κώστα Αγοραστό
«Συμμαχία υπέρ των Πολιτών»


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ο Ιωάννης Καραγκιόζος γεννήθηκε το έτος 1977 και μεγάλωσε στη Σκόπελο. Είναι γιος του Γιώργου και της Δήμητρας Καραγκιόζου. 

Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και είναι υποψήφιος Διδάκτωρ Εγκληματολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Μιλάει Αγγλικά, Γερμανικά και Γαλλικά.

Είναι δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω και στο ΣτΕ και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου. Διατηρεί  δικηγορικά γραφεία στο Βόλο και στη Σκόπελο. Η διάθεση του για προσφορά τον οδήγησε στην ενασχόλησή του με τα κοινά, στην υποψηφιότητά του ως δημάρχου Σκοπέλου, στην εκλογή του ως δημοτικού συμβούλου του δημοτικού συμβουλίου Σκοπέλου από το 2006 έως και σήμερα, την ανάδειξή του ως Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, την ανάδειξή του ως μέλους του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΣ, της ΔΗΚΕΣ και άλλων Επιτροπών του Δήμου.

Η κοινωνική του δράση είναι πολυσχιδής πάντα με γνώμονα το κοινό καλό. Είναι μέλος της Ενώσεως Ελλήνων Νομικών, ενώ σημαντική και σταθερή είναι η παρουσία του κάθε χρόνο σε ευρωπαϊκά και διεθνή επιστημονικά συνέδρια και ημερίδες. Η εντιμότητα, υπευθυνότητα, αποτελεσματικότητα και η υπηρεσία προς το συνάνθρωπο είναι προσόντα που τον χαρακτηρίζουν. Στόχοι του η επίλυση των καθημερινών προβλημάτων των κατοίκων των Βορείων Σποράδων και η σύγχρονη τουριστική ανάπτυξη των νησιών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.