Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Πονηρό σφράγισμα, πονηρή ψήφος

Γράφει ο
Λευτέρης Βιολέττας 
υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

Τις τελευταίες ημέρες έγινε μια αλλαγή στο καθεστώς ελέγχου των καταστημάτων, όπως τα μπαρ, οι καφετέριες, τα clubs, για όλη την Ελλάδα, άρα και για το νησί μας. Την ευθύνη πλέον για το «κλείσιμο» των καταστημάτων δεν την έχουν οι δήμοι και οι δήμαρχοι, ή οι αιρετοί γενικά. Η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά τα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα, τα οποία μετά την βεβαίωση τριών παραβάσεων και την παρέλευση λίγων ημερών για την απαιτούμενη ένσταση, θα σφραγίζονται. Τι σημαίνει τώρα αυτό; Πρώτα - πρώτα σημαίνει ότι οι επιχειρηματίες του νησιού μας, θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί κυρίως στο ζήτημα της ηχορύπανσης, ώστε να αποφύγουμε πάση θυσία κλειστά μαγαζιά στη μέση του καλοκαιριού. Δεν υπάρχει χειρότερο φαινόμενο τόσο για τους επισκέπτες, όσο και για την οικονομία της Σκιάθου, απ’ τα ρολά και τις σκοτεινές βιτρίνες στην καρδιά της καλοκαιρινής περιόδου.

Βέβαια επειδή «ουδέν κακόν, αμιγές καλού», γιατί τέλος μπαίνει και στην πολιτική ομηρία των επιχειρηματιών με την νέα διάταξη. Κι αυτό επειδή μέχρι τώρα στην ελληνική Επικράτεια, παρατηρούνταν το θλιβερό φαινόμενο της εξάρτησης των επιχειρηματιών από διάφορους πολιτικάντηδες που χειραγωγούσαν την εξουσία, αλλά και τις ψήφους. Άνετα λοιπόν μπορείτε πλέον να γελάσετε με τους ασύστολους -και ανημέρωτους- δημαγωγούς που διεκδικούν την ψήφο σας, τάζοντας σας ότι θα σας παρέχουν στο μέλλον πολιτική προστασία από το σφράγισμα.

Η καλύτερη προστασία του δημότη Σκιάθου, είναι η σωστή ενημέρωση και η γρήγορη και σωστή χρήση του συστήματος από τη δημοτική αρχή, ώστε να αποφύγει τόσο το σφράγισμα, όσο και την πονηρή ψήφο._

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.