Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Πίσω από την πλάτη…

ή μια εικόνα χίλιες λέξεις!

Προσέξτε καλά την φωτογραφία της ανάρτησης για να καταλάβετε τί συμβαίνει στη Σκόπελο. Ο Δήμαρχος εισηγείται το 4ο θέμα της ημερήσιας διάταξης «Περί δημοπράτησης ή μη του αύλειου χώρου του κτιρίου Ξενία» και την ίδια στιγμή και ενώ το δημοτικό συμβούλιο δεν έχει πάρει θετική ή αρνητική απόφαση, ο "αύλειος χώρος" είναι κατειλημμένος εδώ και ημέρες και, κυριολεκτικά, πίσω από την πλατή του Δημάρχου, του Αντιδημάρχου και της Προέδρου σερβίρονται καφέδες και γίνονται εργασίες επί του "κτίσματος"!

Για την ιστορία: Το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε κατά πλειοψηφία να δημοπρατηθεί ο αύλειος χώρος του Ξενία. Καταψήφισαν η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώτα Αγγελέτου και ο αντιδήμαρχος Γιάννης Αναστασίου.

Από την συνεδρίαση απουσίαζε η παράταξη της «Δημοτικής Υπέρβασης» του Χρήστου Βασιλούδη και η παράταξη του Γιάννη Καραγκιόζου.
  • Σημείωση: η εφημερίδα δεν παίρνει θέση για την δημοπράτηση ή όχι του εν λόγω χώρου. Σχολιάζει το παράδοξο της υπόθεσης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.