Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Επίσκεψη του Γιάννη Καραγκιόζου στο Νοσοκομείο Βόλου

Σήμερα, ημέρα Τρίτη, 29.04.2014, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος της εκλογικής περιφέρειας Βορείων Σποράδων με τον συνδυασμό του Κώστα Αγοραστού «Συμμαχία υπέρ των Πολιτών» Γιάννης Καραγκιόζος επισκέφθηκε το Αχιλλοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου έγινε δεκτός από τον Διοικητή αυτού κ. Κωνσταντίνο Καραμπάτσα.
Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος
της εκλογικής περιφέρειας Βορείων Σποράδων
με τον συνδυασμό του Κώστα Αγοραστού
«Συμμαχία υπέρ των Πολιτών»
Γιάννης Καραγκιόζος
με τον Διοικητή του Αχιλλοπούλειου
Γενικού Νοσοκομείου Βόλου
κ. Κωνσταντίνο Καραμπάτσα
Κατά τη διάρκεια της συναντήσεως με τον κ. Διοικητή του νοσοκομείου και τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Μπάμπη Μπαλή (αναπληρωτή Διοικητή), Λεμονιά Πατρώνη (Προϊσταμένη προσωπικού), Στάθη Γραμμένο και Μαίρη Γαβαλά (μέλη Δ.Σ.) και Τάσο Ανδριώτη (υπεύθυνο προγραμμάτων ΕΣΠΑ) είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τα προγράμματα που έχουν ήδη ενταχθεί στο ΕΣΠΑ από τη διοίκηση του νοσοκομείου αναφορικά με την υλικοτεχνική υποδομή των Κέντρων Υγείας Σκιάθου, Σκοπέλου και Αλοννήσου και τις προσπάθειες καλύψεως των θέσεων ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού σε Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο και Γλώσσα.

Τονίσθηκε ιδιαιτέρως η άψογη συνεργασία του κ. Διοικητού και των μελών του Δ.Σ. με την υφυπουργό Υγείας κα Ζέττα Μακρή και τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό. Ο Γιάννης Καραγκιόζος από την πλευρά του τόνισε την ανάγκη επιλύσεως των ως άνω ζητημάτων και υποσχέθηκε να «ενοχλεί συνεχώς» τον κ. Διοικητή και την Υφυπουργό Υγείας κα Ζέττα Μακρή μέχρι την οριστική ικανοποίηση των αιτημάτων των κατοίκων των νησιών μας, ενώ ευχαρίστησε όλους για την εποικοδομητική συνεργασία  που είχαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.