Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Ο Α.Ο. Σκοπέλου νικητής στο τουρνουά της Μεγάλης Πέμπτης στο Νέο Κλήμα

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΜΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ή ΕΔΩ (FACEBOOK)

Πάνω από μία δεκαετία κρατούν οι ποδοσφαιρικές συναντήσεις του Ν. Κλήματος με την Αλόννησο κάθε Μεγάλη Πέμπτη, με τους Κληματιανούς να  συνηθίζεται να επισκέπτονται το γειτονικό νησί από το 2002 συνεχώς. Σήμερα, 17 Απριλίου, η ομάδα του Α.Ο. Αλονήσου επισκέφθηκε αυτή το νησί της Σκοπέλου και μαζί με τον Α.Ο. Γλώσσας, τον Α.Ο. Σκοπέλου και τη διοργανώτρια συμμετείχαν σε ένα ενδιαφέρον και επιτυχημένο τουρνουά στο γήπεδο του Νέου Κλήματος.

Αποτελέσματα αγώνων: 


1ος αγώνας
Α.Ο. Σκοπέλου - Α.Ο. Γλώσσας 3-0 

2ος αγώνας
Α.Ο. Κλήματος – Α.Ο. Αλοννήσου 0-1 

Μικρός τελικός
Α.Ο. Κλήματος - Α.Ο. Γλώσσας  3-0

Τελικός
Α.Ο. Σκοπέλου - Α.Ο. Αλοννήσου 2-0

Πρωταθλητής Α.Ο. Σκοπέλου.

• Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο Κλήματος «Κεραυνός» ευχαριστεί όλους τους ποδοσφαιριστές των συλλόγων που συμμετείχαν στους αγώνες, όλους όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση του, τους κατοίκους που παραβρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν αλλά και να εμψυχώσουν της ομάδες και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον διαιτητή των αγώνων Ιάσονα Γαργαλιάνο.

• Ο πρόεδρος του Α.Ο. Σκοπέλου Δημήτρης Χρυσάνθης ευχαριστεί την διοίκηση του Α.Ο. Κεραυνού για την φιλοξενία και την συγχαίρει για την άψογη διεξαγωγή του τουρνουά. Συγχαίρει επίσης τις ομάδες για το «ευ αγωνίζεσθαι» που επέδειξαν και τον Α.Ο. Σκοπέλου για την κατάκτηση του τουρνουά.

Τέλος εύχεται σε όλους Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.