Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Ενημέρωση επισκεπτών κα ανάδειξη και προστασία της σπάνιας ομορφιάς του βιότοπου των Κουκουναριών

Με σκοπό την ενημέρωση των επισκεπτών και  την ανάδειξη και προστασία της σπάνιας ομορφιάς του βιότοπου των Κουκουναριών (τοπίο Ιδιαίτερου Φυσικού Κάλλους (με κωδικό ΑΤ 5080113  και περιοχή NATURA 2000), ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Η Σκιάθος", τοποθέτησε σχετικές πινακίδες.
Ο Σύλλογος ο οποίος ανέλαβε την κάλυψη της δαπάνης, κατασκευής και τοποθέτησης της ενημερωτικής πινακίδας στην είσοδο του βιότοπο των Κουκουναριών, αντικαθιστώντας την σχεδόν κατεστραμμένη παλιά, ευχαριστεί θερμά τον Διοικητή του Πυροσβεστικού κλιμακίου κ. Λιακόπουλο, τον πυροσβέστη κ. Νίκο Πατσογιάννη και τον κ. Διαμαντή Μαθηνό για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής του Πολιτιστικού Συλλόγου "Η Σκιάθος" στην πανελλήνια εθελοντική καμπάνια καθαρισμού ''Let's do It'', ο Σύλλογος υιοθέτησε το βιότοπο των Κουκουναριών, τοποθετώντας δύο πινακίδων με τη σχετική αναφορά και τα λογότυπα του “Let’s do it” και του Συλλόγου.


Για την τοποθέτηση των πιανκίδων  ο Σύλλογος ζήτησε και έλαβε τη σχετική άδεια από τον Δήμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.