Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Οι πρόσκοποι Σκοπέλου στον Επιτάφιο

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, μετά την αποκαθήλωση οι πρόσκοποι Σκοπέλου, με σεβασμό και κατανυκτική διάθεση, απονέμουν φόρο τιμής στον Επιτάφιο, από την λήξη της λειτουργίας μέχρι την έναρξη της απογευματινής.
Τα παιδιά "φυλάνε" τον Επιτάφιο με "βάρδιες" 2 ωρών περίπου σε Χριστό και Φανερωμένη, κάτι που κάνει όλα τα παιδιά υπερήφανα και αντιλαμβάνονται ακόμη καλύτερα την σπουδαιότητα της σημερινής ημέρας. Η προσκοπική εστία παραμένει όλη την ημέρα ανοιχτή και παρέχει στα παιδιά νηστίσιμα εδέσματα προκειμένου να αντεπεξέλθουν στο έργο που έχουν επωμισθεί!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι "βάρδιες" στον Επιτάφιο κάνουν όλοι οι πρόσκοποι στην Ελλάδα την Μεγάλη Παρασκευή, σε μία προσπάθεια να φέρουν τα παιδιά πιο κοντά στην Εκκλησία.

Καλή Ανάσταση σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.