Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Εξετάσεις ζωνών στην Κ-1 GYM στη Σκόπελο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν σήμερα στις εγκαταστάσεις της σχολής Κ-1GYM στην Σκόπελο οι ετήσιες εξετάσεις ζωνών για το άθλημα του kick boxing. Έλαβαν μέρος 17 αθλητές όλων των ηλικιών και απονεμήθηκαν ζώνες χαμηλού, αλλά και υψηλού επίπεδου κατάρτισης.
Εξεταστής ήταν ο Παναγιώτης Σώζος, μαύρη ζώνη 3 dan kick boxing, προπονητής του Μιχάλη Ζαμπίδη τα έτη 2007 2008 2009 στο Κ-1 ΜΑΧ της Ιαπωνίας, μαζί με τον δάσκαλο των αθλητών Μάνο Βασιλείου, μαύρη ζώνη 2 dan kick boxing. 

Να σημειωθεί ότι η επιτυχία των αθλητών άγγιξε το 100% και το ότι οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με τα πρότυπα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας kick boxing, από την οποία όλοι οι αθλητές θα λάβουν το σχετικό πτυχίο-πιστοποίηση.

© ΦΩΤΟ: Χρήστος Πριονιστής

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΜΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ή ΕΔΩ (FACEBOOK)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.