Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Σύσκεψη στη Σκιάθο εν όψει αντιπυρικής περιόδου

Πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Δημάρχου Σκιάθου συνάντηση των μελών του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (ΣΤΟ) με θέμα «Αντιπυρική περίοδος 2014».
Στη συνάντηση αυτή παρευρέθηκαν, εκτός από τον Δήμαρχο Νίκο Πλωμαρίτη, η Αντιδήμαρχος Λίτσα Κανταράκη - Τσολοβίκου, η Δημοτική Σύμβουλος Τασούλα Φιλαρέτου, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Λιακόπουλος Γεώργιος, ο Λιμενάρχης Σκιάθου Νικόλαος Κατσάμπας, ο Αερολιμενάρχης Σκιάθου Ηλίας Πετράκης, ο Δασολόγος του Δήμου Βασίλης Ταμπάκης, ο υπεύθυνος των οχημάτων του Δήμου Σκιάθου Σωτήρης Γλυμπάτσας, ο Διευθυντής της ΔΕΥΑΣ Ιωάννης Σαρρής, ο υπεύθυνος της ΔΕΗ Σκιάθου, εκπρόσωπος του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου, εκπρόσωπος του ΠΡΟΤΕΚΤΑ, και εκπρόσωποι άλλων φορέων του νησιού.

Αρχικά πήρε το λόγο ο Δήμαρχος Σκιάθου ο οποίος αναφέρθηκε στα θέματα τα οποία πρέπει να απασχολήσουν το ΣΤΟ άμεσα, ειδικά φέτος που ο χειμώνας ήταν...
ήπιος, χωρίς πολλές βροχές και καθόλου χιόνια με συνέπεια να υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος για πυρκαγιές κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Αναφέρθηκαν όλες οι ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβούν όλοι οι υπεύθυνοι στις ανάλογες θέσεις. Ο καθένας μίλησε από τον δικό του τομέα και οι εκπρόσωποι όλων των Υπηρεσιών δήλωσαν ότι είναι σε ετοιμότητα και ότι θα συναντώνται σε τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να υπάρχει πάντα σωστός συντονισμός προκειμένου να αποφευχθεί οποιασδήποτε κίνδυνος.

Όλα τα μέλη του ΣΤΟ ανέφεραν την σπουδαιότητα της πρόληψης και  επεσήμαναν ότι άμεσα πρέπει να ενημερωθούν όλοι οι πολίτες και έγκαιρα να προβούν στον καθαρισμό των οικοπέδων τους από τα χόρτα και τα ξερά κλαδιά.

Οι Υπηρεσίες του Δήμου Σκιάθου ήδη προγραμμάτισαν αρχικά τον καθαρισμό των πρανών του επαρχιακού δρόμου Σκιάθου – Κουκουναριών και στη συνέχεια όλου του αγροτικού δικτύου, έτσι ώστε να είναι έτοιμα πριν τις αρχές Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.