Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Γιώργο, χάσατε..!

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ (και να 'χουμε να λέμε)

Είναι 15 Νοεμβρίου του 2010, αμέσως μετά την εκλογική νίκη Μιχελή και ο "Γιώργος" στέλνει στην εφημερίδα ένα σχόλιο (κλικ) με τίτλο «Μιχελή το νου σου!», το οποίο έγραφε τα παρακάτω:
«Τον Μιχελή τον πίστεψαν και τον εκτίμησαν πολλοί και από τους ψηφοφόρους που δεν τον ψήφισαν... Η εκλογή τού Μιχελή ακολουθεί το ρεύμα της αλλαγής και των νέων προσώπων σε όλη την Ελλάδα... Εάν όμως δεν ανταποκριθεί στις προσδοκίες μας, θα επηρεάσει εκλογικές αντιλήψεις και νοοτροπίες αρνητικά, σε μεγάλο βάθος χρόνου..
Μιχελή το νου σου!
-Γιώργος»
Από κάτω δε ο G.G. (ο ίδιος με τον Γιώργο;) έγραφε:

«Κύριε Μιχελή, συγχαρητήρια για...
την εκλογή σας και καλή δύναμη στο έργο που αναλαμβάνετε.

Χαιρετίζω με ιδιαίτερη ικανοποίηση την εκλογή σας, προσβλέποντας στη συμβολή σας ώστε ο Δήμος Σκοπέλου να απεμπλακεί από τα παρωχημένα στερεότυπα και τις προκαταλήψεις που τον ακυρώνουν.

Με την ελπίδα μέσα από τον νέο δήμο, του οποίου τα ηνία θα πάρετε στα χέρια σας την επόμενη τετραετία, να αναδειχθούν νέοι άνθρωποι και νέες ιδέες και να εξελιχθεί στον κατ' εξοχήν χώρο που δεν τρομάζει με το καινούριο.

Εύχομαι σ’ εσάς προσωπικά, στους συνεργάτες σας αλλά και όλους τους δημοτικούς συμβούλους και τους συμβούλους των τριών κοινοτήτων του νησιού μας, δύναμη και κουράγιο για να ανταποκριθείτε στο δύσκολο εγχείρημα που θα ξεκινήσει τη λειτουργία του την 1η 1ου 2011, ώστε η θητεία σας να είναι παραγωγική και ωφέλιμη. Καλή σας επιτυχία.»

1 σχόλιο:

  1. Σε ότι αφορά στο 2ο σχόλιο της παρούσας ανάρτησης, (το πρώτο δεν ήταν δικό μου), ουδόλως μπορώ να παραδεχτώ ότι «έχασα» σε αυτά που ευχήθηκα στις 17/11/2010 στον νεοεκλεγέντα τότε Δήμαρχο, κ. Γιώργο Μιχελή.

    Ο κόσμος τον ψήφισε εμπιστευόμενος την ακεραιότητα και την εργατικότητά του, και δεν έκανε λάθος. Μέσα σε τρία μόλις χρόνια και υπό συνθήκες «κατοχής» της Χώρας, επέδειξε τεράστιο έργο, που αναρτήθηκε ήδη στο παρόν blog, υπό τον τίτλο: «Απολογισμός 3ετίας της δημοτικής αρχής Σκοπέλου», στις 12/01/2014.

    Η θητεία του Δημάρχου Γιώργου Μιχελή ήταν και παραγωγική και ωφέλιμη, και αν επέλεγε να είναι ξανά υποψήφιος θα εκλεγόταν από την πρώτη Κυριακή, όσους και αν είχε απέναντί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.