Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Ένα ταξίδι, μια κληρονομιά, μια αδελφοποίηση

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Σκιάθος» σας προσκαλεί το Σάββατο 22 Μαρτίου, 19:30, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Σκιάθου, «Μπούρτζι», στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας με θέμα τη Σκιάθο και το Newport των αρχών του 20ου αιώνα. 
Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με την Ένωση Συνταξιούχων Ναυτικών Σκιάθου και το «Newport - Skiathos Club» του Newport, Rhode Island, USA. Η ίδια εκδήλωση θα παρουσιαστεί και στο Newport και τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα στη Σκιάθο και το Newport μέσω σύνδεσης Skype.

Η εκδήλωση είναι αποτέλεσμα πολύμηνης συνεργασίας των μελών της Επιτροπής του Newport-Skiathos Club και του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Σκιάθος». Για πρώτη φορά συνδιοργανώνεται εκδήλωση μεταξύ των αδελφοποιημένων πόλεων. 

Οι σαράντα φωτογραφίες της έκθεσης θα είναι οι ίδιες και στις δύο πόλεις και θα είναι προς πώληση, τα έσοδα θα διατεθούν για την ίδρυση του Ναυτικού Μουσείο Σκιάθου, που έχει δρομολογήσει η Ένωση Συνταξιούχων Ναυτικών Σκιάθου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.