Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Η Aegean Flying Dolphins στις Βόρειες Σποράδες

ΣΚΙΑΘΟΣ, ΣΚΟΠΕΛΟΣ, ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ, ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΒΟΛΟΣ

Μετά από 6 χρόνια στην περιοχή του Αργοσαρωνικού και των Δωδεκανήσων, η Aegean Flying Dolphins θέλοντας να επεκτείνει την ναυτιλιακή της πολιτική και επενδύοντας σε νέες περιοχές ξεκινάει από την Παρασκευή 4 Απριλίου δρομολόγια στις Βόρειες Σποράδες (Σκιάθος, Σκόπελος, Αλόννησος, Αγ. Κωνσταντίνος, Βόλος).

Η εταιρεία που λειτουργεί από το 2007 με υδροπτέρυγα πλοία στο χώρο της ναυτιλίας παρέχοντας ασφαλείς και γρήγορες μετακινήσεις με υδροπτέρυγα πλοία επιβατικής μεταφορικής ικανότητας 150 επιβατών τα οποία  αναπτύσσουν ταχύτητα 34 κόμβων πιστεύει ότι είναι σε θέση να πετύχει την καλή εκτέλεση των δρομολογίων και να συμβάλει στην ανάπτυξη της τουριστικής κίνησης και της τοπικής οικονομίας.

Τις επόμενες ημέρες τα δρομολόγια θα αναρτηθούν και στην επίσημη ιστοσελίδα μας www.aegeanflyingdolphins.gr. Μέχρι τότε ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.