Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Aπέχει από τις εκλογές του Μαΐου 2014 o συνδυασμός «ΣΚΙΑΘΟΣ-ΕΡΓΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ»

Αγαπητοί συμπολίτες,
Ο συνδυασμός μας «ΣΚΙΑΘΟΣ-ΕΡΓΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ» μετά από 10 χρόνια εποικοδομητικής και σοβαρής εργασίας αποφάσισε να απέχει από τις εκλογές του Μαΐου 2014.
Στη διάρκεια της δεκαετούς θητείας μας, πολλαπλασιάσαμε τα έσοδα του Δήμου Σκιάθου, ελαχιστοποιήσαμε τα χρέη του και διεκδικήσαμε έργα συνολικής αξίας 47 εκ. ευρώ εκ των οποίων τα περισσότερα έχουν ήδη υλοποιηθεί και κάποια βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη.

Νιώθουμε την ανάγκη, από τα βάθη της καρδιάς μας, να ευχαριστήσουμε τους κατοίκους του νησιού που μας τίμησαν με την επιλογή τους, τα στελέχη μας και όλους αυτούς που στάθηκαν δίπλα μας και βοήθησαν στο να αντεπεξέλθουμε στο δύσκολο έργο μας. 

Ευχόμαστε στους συνεργάτες μας, που θα διεκδικήσουν ξανά την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, ανεξαρτήτως του συνδυασμού που θα επιλέξουν, να επανεκλεγούν και να συνεχίσουν υπηρετώντας τον τόπο μας με το ίδιο ήθος και ζήλο, που είχε και θα έχει ο συνδυασμός μας μέχρι την 31η  Αυγούστου 2014.

Τέλος ευχόμαστε η νέα παράταξη που θα αναλάβει τη διαχείριση του Δήμου Σκιάθου την 1η Σεπτεμβρίου 2014 να αντεπεξέλθει και να υπηρετήσει τον τόπο μας με σύνεση και σεβασμό.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού

«ΣΚΙΑΘΟΣ- ΕΡΓΑ- ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ»

Νικόλαος Κυρ. Πλωμαρίτης

1 σχόλιο:

  1. Κύριε Δήμαρχε, αγαπητέ Νίκο, πληροφορούμαι τη μεγάλη απόφασή σου να μην διεκδικήσεις ξανά τη θέση του Δημάρχου Σκιάθου στην οποία μέχρι σήμερα ανταποκρίθηκες, θεωρώ πλήρως και αυτό το εξαγάγω από την μακρόχρονη συνεργασία που είχαμε, στα πλαίσια πάντα του νομίμου, και οι δυο μας από διαφορετικές θέσεις.Πιστεύω ότι οι συμπατριώτες σου έχουν εκτιμήσει, τόσα χρόνια, τις υπηρεσίες σου αλλά αυτό θα γίνει και θα το καταλάβεις αργότερα όταν ήδη θα έχεις αποσυρθεί από τα καθήκοντά σου.
    Σου εύχομαι υγεία και να είσαι και στη συνέχεια διεκδικητικός όπως ήσουν μέχρι σήμερα.
    Αριστείδης Βούλγαρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.