Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Επιτυχημένη συμμετοχή της Σκιάθου στη Διεθνή Έκθεση Grekland Panorama με πρωτοβουλία των Ξενοδόχων

Ο εντυπωσιακός, για τα δεδομένα της Στοκχόλμης, αριθμός επισκεπτών του Grekland Panorama -πάνω από 7.000- απέδειξε την ιδιαίτερη δυναμική που έχει η Ελλάδα, ως προορισμός διακοπών, στη Σουηδία και ενισχύει τις προβλέψεις που υπάρχουν ότι η χώρα μας θα αναδειχθεί φέτος σε κορυφαίο προτιμητέο προορισμό σε σχεδόν όλες τις αγορές της Σκανδιναβίας.
Θετικά μηνύματα για τον ελληνικό τουρισμό εκπέμπει στη σκανδιναβική αγορά, το Grekland Panorama, η πρώτη έκθεση αποκλειστικά για την Ελλάδα, που διοργανώθηκε στις 14-16 Φεβρουαρίου στο Annexet Globe στη Στοκχόλμη, με την υποστήριξη του Υπουργείου Τουρισμού και τη συμμετοχή του ΕΟΤ.

Στο Grekland Panorama συμμετείχαν περισσότεροι από 100 εκθέτες από την Ελλάδα εκπροσωπώντας προορισμούς, ξενοδοχεία και τουριστικές επιχειρήσεις, ενώ απόλυτα επιτυχημένη κρίνεται και η συμμετοχή της Σκιάθου.

Την αξιόλογη πρωτοβουλία για την ανάδειξη και προβολή του Τουριστικού Προιόντος του νησιού στη Σουηδία ανέλαβαν ξενοδόχοι του νησιού και συγκεκριμένα το Skiathos Palace Hotel με εκπρόσωπο τον κ.Πρέκα Νικόλαο (sales manager), το Kassandra Bay, το Mandraki Village και Philian Group.

Λάμπρος Σανιδάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.