Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Παρουσίαση του Discovergreece.com με άρωμα Σκοπέλου

Προ των πυλών της νέας τουριστικής σεζόν, η Marketing Greece ενισχύει δυναμικά την προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, με το παγκόσμιο λανσάρισμα του discovergreece.com. Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 11/02/2014 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, οι προσκεκλημένοι, εκπρόσωποι των MME και της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας, είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν “live” το website διεθνών προδιαγραφών που ενισχύει την προβολή της Ελλάδας ως κορυφαίο τουριστικό προορισμό παγκοσμίως. 

Στην εκδήλωση, στην οποία 
παραβρέθηκε και εκπρόσωπος της “SpyrouHotels & Companies”, ο οποίος πραγματοποίησε επαγγελματικές συναντήσεις με σκοπό την διοργάνωση Press & Media Trips στη Σκόπελο με τη συμμετοχή δημοσιογράφων του τουριστικού ρεπορτάζ από όλο τον κόσμο, παρουσιάστηκε η...
υψηλής ποιότητας διαδραστική πλατφόρμα που έχει σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη τις βέλτιστες πρακτικές διεθνώς σε ό,τι αφορά το μάρκετινγκ τουριστικού προϊόντος και προορισμού. Ο επισκέπτης του website θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει τους ελληνικούς προορισμούς και να αποκτήσει πρόσβαση σε ένα συναρπαστικό κόσμο εικόνων και πληροφοριών για πάνω από 120 τουριστικούς προορισμούς και πάνω από 30 θεματικές ενότητες. Μέσα από τις σελίδες του discovergreece.com η Ελλάδα παρουσιάζεται ως ένα σύνολο μοναδικών εμπειριών που ξεδιπλώνεται στον επισκέπτη μέσα από 60 videos, πάνω από 3.000 φωτογραφίες και 130.000 λέξεις περιεχομένου σε πέντε γλώσσες (ελληνικά και αγγλικά σήμερα και πολύ σύντομα στα γαλλικά, γερμανικά και ρωσικά) και τον καλεί να σχεδιάσει το ταξίδι του εύκολα, γρήγορα και ευχάριστα. Στον σχετικό ιστότοπο υπάρχει μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα παρουσίαση της Σκοπέλου.

Ο γενικός διευθυντής της Marketing Greece, Ιωσήφ Πάρσαλης, παρουσίασε τις δυνατότητες του discovergreece.com, στις οποίες περιλαμβάνεται και η σύνδεση με συστήματα κρατήσεων. Ο κ. Ανδρεάδης, πρόεδρος της Marketing Greece σημείωσε ότι ο διαδικτυακός τόπος έχει στόχο να στηρίξει τις μικρές επιχειρήσεις του κλάδου.

1 σχόλιο:

  1. Με σοβαρή και εντατική δουλειά, θα ξημερώσουν καλύτερες μέρες για την Σκόπελο. Ας οργανωθούμε από τώρα ώστε το καλοκαίρι το νησί να λάμπει και να δωρίσουμε στους φιλοξενούμενους μας το πιο εγκάρδιο χαμόγελο μας. Καλό θα ήταν οι μοτοσικλετιστές να τοποθετήσουν τις νόμιμες εξατμίσεις, να πάψουν τις τριτοκοσμικές «σούζες» και η εντεταλμένοι να εφαρμόζουν αυστηρά τον νόμο.

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.