Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Φωτιά μυστήριο στα Ανανιά Σκοπέλου

Ανησυχία και προβληματισμός εκφράζεται για την πυρκαγιά που έκανε παρανάλωμα του πυρός δύο "καλύβια" και έκαψε το ισόγειο ενός τρίτου στα γραφικά Ανανιά Σκοπέλου. Η φωτιά – μυστήριο ξέσπασε τα ξημερώματα του Σαββάτου και όταν έφθασε η Πυροσβεστική, περίπου στις 5 π.μ., κατάφερε να σώσει το μισό από τα 3 γειτονικά σπίτια. 

Η φωτιά που ξέσπασε κάτω από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έκαψε τα δύο πρώτα "καλύβια", στα οποία κατέρρευσαν οι στέγες, καθώς επίσης έπιπλα, ρουχισμό οικιακές συσκευές, πολλά βιβλία, αλλά και εργασίες, φωτογραφίες, οικογενειακά κειμήλια και...
ενθύμια του αείμνηστου Δημήτρη Κατσικογιάννη. Μεγάλες καταστροφές έγιναν και στο ισόγειο του τρίτου σπιτιού, στο οποίο διασώθηκε, με ζημιές, ο πάνω όροφος.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, την ώρα της πυρκαγιάς δεν υπήρχε κάποιος στον οικισμό για να αντιληφθεί το παραμικρό, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται η έρευνα του ανακριτικού της πυροσβεστικής υπηρεσίας, που πιθανόν να δώσει απαντήσεις στα "πώς" και τα "γιατί" των ιδιοκτητών, που είδαν κόπους και αναμνήσεις πολλών ετών να γίνονται κάρβουνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.