Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Αποκριάτικο ξεφάντωμα στη Γλώσσα...

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γλώσσας σε συνεργασία με την Χορευτική Ομάδα Γλώσσας και Λουτρακίου, τη Δημοτική Κοινότητας Γλώσσης,  τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων μας και την νεολαία του χωριού μας, σας καλούν  την Κυριακή 2 Μαρτίου 2014 στο αποκριάτικο ξεφάντωμα στη Γλώσσα. 
Το καρναβάλι θα ξεκινήσει το μεσημέρι και ώρα 14:30 από τα σχολεία της Γλώσσας, με την τράτα και τους καρναβαλιστές,  στη συνέχεια, θα περάσουν  από πολλές γειτονιές του χωριού για να καταλήξουν  στην πλατεία.  Εκεί η χορευτική ομάδα θα παρουσιάσει δρώμενα με θέμα «Η Ελλάδα Αποκριεύει στη Γλώσσα» στα οποία συμμετέχουν οι ομάδες μικρών και μεγάλων.

Με αποκριάτικους σκοπούς και χορούς θα μας ταξιδέψουν στα ήθη και έθιμα όλης της αποκριάτικης Ελλάδας. Το κρασί θα ρέει άφθονο όπως και οι εκπλήξεις που έχουν ετοιμάσει όλοι οι συμμετέχοντες.

Σας περιμένουμε..!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.