Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Δήλωση του Δημάρχου Σκοπέλου Γιώργου Μιχελή

Με την παρούσα δηλώνω ότι ΔΕΝ θα είμαι υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου 2014. Οι λόγοι είναι καθαρά προσωπικοί κι έχουν σχέση με τις προτεραιότητες που έχω καθορίσει για τα επόμενα χρόνια.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου στο συνδυασμό ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΟΡΑΜΑ-ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, που αποτέλεσε και την πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου, τα υπόλοιπα μέλη της αντιπολίτευσης, τους αιρετούς στις δημοτικές και τοπικές κοινότητες, τους εργαζόμενους στο Δήμο, όλα τα θεσμικά όργανα του Δήμου και του νησιού και όλους τους πολίτες του νησιού για τη στήριξη και την ανοχή τους.

Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει με τον ίδιο συνεπή τρόπο τη διαχείριση του Δήμου, μέχρι την ημερομηνία ανάληψης των αρμοδιοτήτων από το νέο δήμαρχο. Εύχομαι κάθε επιτυχία στους υποψήφιους δημάρχους κι ένα καλό προεκλογικό αγώνα.

1 σχόλιο:

  1. Οι παλαιοί λέγαν ....... στρωτά πανταλόνια και δίκια . Γιώργο τα ξέρεις καλά και τα δύο . Φτώχεια αγάπη σεβασμός . Σε ευχαριστούμε που μας έκανες την τιμή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.