Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Κουτσό το Κέντρο Υγείας... χωρίς γιατρό η Γλώσσα

Την παραίτησή του υπέβαλε ο έμπειρος πνευμονοχειρουργός Θανάσης Οικονομίδης, ο οποίος υπηρετούσε στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου και ήταν ο γιατρός της Γλώσσας.
Ο κ. Οικονομίδης, ο οποίος δεν ήταν ένας γιατρός απλώς για να γράφει φάρμακα, αλλά μπορούσε να προσφέρει πολλά περισσότερα στο νησί (κλικ ΕΔΩ), δεν άντεξε την ανάρμοστη συμπεριφορά ασφαλισμένων, οι οποίοι για τις περικοπές στο ΕΣΥ, τα μειωμένα πλαφόν στα φάρμακα και τις ανύπαρκτες παροχές για την Υγεία, έβλεπαν σαν φταίχτη τον Γιατρό.

Οι προσπάθειες που έγιναν για να μεταπειστεί ο γιατρός ώστε να ανακαλέσει την παραίτησή του τόσο από τον Διευθυντή του Κ.Υ., όσο και από τον Δήμαρχο Σκοπέλου Γιώργο Μιχελή απέβησαν μέχρι στιγμής άκαρπες…
Ο κ. Γιώργος Τριανταφύλλου
Απελπισμένος δηλώνει, για μία ακόμα φορά, ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου, ο οποίος είπε στις «Βόρειες Σποράδες»: «Δεν είναι συνθήκες εργασίας αυτές… Οι υπηρεσίες του κράτους που ασχολούνται με την Υγεία είναι διαλυμένες…. Περιμένουμε καιρό να διοριστούν δύο αγροτικοί γιατροί και οι διορισμοί δεν υπογράφονται! Δεν ξέρω αν χρειαστεί να γίνει διακομιδή ασθενούς συνοδεία γιατρού, ποιός θα μείνει στο Κέντρο Υγείας για να εξυπηρετήσει ολόκληρο νησί… Ο Θεός να βάλει το χέρι του…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.