Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Σκιάθος: Τα πράγματα αλλάζουν…

O Δημήτρης Πρεβεζάνος υποψήφιος Δήμαρχος 
Σε αναθεώρηση των εκλογικών τους σχεδίων θα προχωρήσουν πολλοί, μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγο ο πρώην Δήμαρχος και νυν επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στη Σκιάθου Δημήτρης Πρεβεζάνος.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Σκιαθίτισσες, Σκιαθίτες,

Ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων της αυτοδιοίκησης, που μάχονται για ορισμένα ιδανικά τα οποία προασπίζονται και προάγουν σε οποιαδήποτε χρονική συγκυρία.

Επειδή πιστεύω στο θεσμό της αυτοδιοίκησης τον οποίο έχω υπηρετήσει και συνεχίζω να υπηρετώ πιστά για πολλά χρόνια, σε ανώτατο επίπεδο εθνικό και ευρωπαϊκό, θεωρώ ότι έφτασε η στιγμή που πρέπει να θέσω τον εαυτό μου εκ νέου, στην υπηρεσία της αγαπημένης μου πατρίδας.

Κατέρχομαι στις εκλογές του Μαΐου, προφέροντας όλες τις...
δυνάμεις μου, επικεφαλής συνδυασμού νέων ανθρώπων, η επιτυχία του οποίου θα ξαναδώσει στη Σκιάθο και στους κατοίκους της, την αισιοδοξία για καλύτερο μέλλον, την σοβαρότητα και την αίγλη, σε ένα νησί που δίκαια θεωρείται από τα πιο προνομιούχα της Ελλάδας.

Δεν υπήρξα ποτέ ο άνθρωπος που αρνείται τις ευθύνες που του αναλογούν, αντιθέτως μάχεται για τη λύση των προβλημάτων που αναφύονται στη διαδρομή του χρόνου και ταλανίζουν την κοινωνία της μικρής μας πατρίδας.

Με γνώμονα τις παραπάνω σκέψεις και αρχές, σας καλώ όλους να πυκνώσετε τις γραμμές του συνδυασμού μας για την τελική νίκη.

Με τιμή


Δημήτρης Πρεβεζάνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.