Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Με μεγάλη επιτυχία ο χορός του Α.Ο. Σκοπέλου

Η Διοίκηση ευχαριστεί όσους συμπαραστέκονται στον Όμιλο
Διπλή ήταν η χαρά του προέδρου του Α.Ο. Σκοπέλου Δημήτρη Χρυσάνθη κατά την σημερινή μας συνάντηση. Από την μια η άνετη νίκη της ομάδας με 3-1 επί του Ηρακλή, που με αυτή την εμφάνιση έδειξε για μία ακόμα φορά ότι άξιζε να βρίσκεται στην 4αδα της βαθμολογίας και από την άλλη η μεγάλη προσέλευση κόσμου στην επιτυχημένη χοροεσπερίδα του Ομίλου, δείγμα ότι η τοπική κοινωνία αγαπάει και αγκαλιάζει τον Όμιλο και τα παιδιά του.
Ο πρόεδρος μιλώντας πριν την έναρξη της εκδήλωσης στους παρευρισκόμενους, αλλά και μέσω της εφημερίδας σε όλους τους Σκοπελίτες, τους ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον τους και την συμμετοχή τους στα αθλητικά δρώμενα του νησιού, τονίζοντας ότι χωρίς την συμπαράστασή τους ο αθλητικός όμιλος με τους 200 αθλητές και αθλήτριες δεν θα υπήρχε και πάλι ακμαίος και δυνατός, αφού η βοήθεια από τις κρατικές αρχές είναι ελάχιστη έως ανύπαρκτη, ευχόμενος αυτό να αλλάξει στο μέλλον, ενώ χαρακτήρισε «δυσάρεστη παρένθεση» την περυσινή αποχή της ποδοσφαιρικής ομάδας από το πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος απηύθυνε και από αυτό το βήμα ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Σεραφείμ Σοφιανίτη που είναι πάντα δίπλα στην ομάδα, στον Γιώργο Σκλάβο για τη συνεχή προσφορά του στον αθλητισμό του νησιού, στον Βασίλη Σπύρου για την αίθουσα, τους αδελφούς Νάστα για την παραχώρηση της ορχήστρας, στους μουσικούς, στο εστιατόριο "Μώλος", στον Χρήστο Χρυσοφό, στον Χρήστο Γρυπιώτη και στους σερβιτόρους της αίθουσας.

Ο Δημήτρης Χρυσάνθης δεν ξέχασε να αναφερθεί και σε δύο απώλειες που είχε η αθλητική οικογένεια του νησιού, τον Δημήτρη Καραθανάση, εμπνευστή της ίδρυσης του Α.Ο. Σκοπέλου και τον Ν. Γαρουφαλή.

Αθλητισμός και Πολιτισμός χέρι - χέρι

Ο Α.Ο. Σκοπέλου συμμετέχει στην προσπάθεια που γίνεται από φορείς και πρόσωπα της Σκοπέλου για να φτιαχτεί η κλειστή αίθουσα του "Ορφέα" και να αποκτήσει η Σκόπελος ένα χώρο πολιτιστικών εκδηλώσεων που αξίζει στην πολιτιστική της ιστορία.

Η Διοίκηση και όλο το δυναμικό του αθλητικού μας ομίλου θα στηρίξει με όποιο τρόπο μπορεί αυτή την κίνηση και τις εκδηλώσεις που θα γίνουν γι' αυτό τον σκοπό.

Η λαχειοφόρος

Πλούσια σε δώρα ήταν η λαχειοφόρος που έγινε το Σάββατο για την ενίσχυση των τμημάτων του Ομίλου με τον αριθμό 4132 να κερδίζει μία τηλεόραση.

Οι παρακάτω αριθμοί λαχνών κερδίζουν δώρα, τα οποία μπορείτε να...
τα παραλαμβάνετε από το κατάστημα του Λευτέρη Γιαννακόπουλου, ώρες καταστημάτων:
κλικ για μεγέθυνση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.