Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Το Νερό "πρώτο θέμα"

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου θα γίνει σήμερα 15 Φεβρουαρίου, στις 6 μ.μ., στο κτίριο Ξενία, με πρώτο θέμα το "νερό".
Ο Δήμαρχος Σκοπέλου Γιώργος Μιχελής θα εισηγηθεί αναπροσαρμογή στα τιμολόγια νερού σε ποσοστό 10-15%, σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ της ΔΕΥΑ Σκοπέλου, ως μόνη λύση για να καλυφθούν τα λειτουργικά έξοδα της επιχείρησης.

Το σκεπτικό της απόφασης είναι ότι για να συνεχίστει η λειτουργία της εταιρίας αλλά και να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των νέων υποδομών (Λιμνοδεξαμενή, Γλώσσα, Έλιος κλπ) πρέπει να ανεβάσει τα έσοδά της από 800.000 που είναι τώρα στο 1 με 1,3 εκατομμύρια ευρώ, με παράλληλη συμπίεση του κόστους λειτουργίας...

Αντίθετη σε οποιαδήποτε αύξηση είναι η αντιπολίτευση, αφού ο επικεφαλής της Δημοτικής Υπέρβασης Χρήστος Βασιλούδης δηλώνει κάθετα αντίθετος διότι «σε αυτή την οικονομική κρίση που υπάρχει και βιώνουμε όλοι μας, δεν πρέπει να επιβαρύνονται οι δημότες…» ενώ ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Μανώλης Ραμαντάνης έχει επανηλειμμένα τονίσει σε σχετικές συζητήσεις ότι τα τιμολόγια είναι ήδη υψηλά και η παράταξή του προτείνει μείωση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.