Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Η Spyrou Hotels & Companies στην Ferien Messe Vienna

Στα πλαίσια της τουριστικής έκθεσης της Βιέννης “FERIEN MESSE WIEN”  (16 - 19 Ιανουαρίου 2014), η “ Spyrou Hotels & Companies” θα συμμετάσχει για δεύτερη συνεχή  χρονιά και θα παρευρίσκεται στο Hall A booth 509.

Η συνεχώς αυξανόμενη τάση επίσκεψης των Αυστριακών τουριστών προς τη χώρα μας – η Ελλάδα είναι επί σειρά ετών ο Α’ προορισμός για τους Αυστριακούς - αλλά και το ενδιαφέρον τους προς το όμορφο νησί της Σκοπέλου, μας προτρέπει να κάνουμε έντονη την παρουσία μας στην έκθεση και φέτος. Μετά από μια σε βάθος ανάλυση της συγκεκριμένης τουριστικής αγοράς για το 2013  διαπιστώσαμε ότι για την περιοχή μας υπάρχει μια βάσιμη τάση αύξησης. Μέσα στο 2013, 6.630 Αυστριακοί αφίχθησαν στο αεροδρόμιο της Σκιάθου και 5.023  στην Αγχίαλο.

Η συμμετοχή μας στην Τουριστική Έκθεση της Βιέννης θα...
διαρκέσει και για τις 4 ημέρες, ενόσω έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με εκθέτες και παράγοντες του τουριστικού κλάδου επιδιώκοντας ένα θετικό  αποτέλεσμα για τον προορισμό.

Από την
Spyrou Hotels & Companies 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.