Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Το ΚΚΕ για τις διεργασίες που συντελούνται μπροστά στις επερχόμενες τοπικές εκλογές

Οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, όλες οι λαϊκές οικογένειες να μην πέσουν στην παγίδα των δήθεν αυτοδιοικητικών σχημάτων που είναι υπό διαμόρφωση. Να μην παρασυρθούν από τα σήριαλ για την επιλογή των επικεφαλής των ψηφοδελτίων που παίζονται στη ΝΔ και στο ΣΥΡΙΖΑ, με τη συμμετοχή και των υπόλοιπων κομμάτων της Ε.Ε. Αντίθετα, να βγάλουν συμπεράσματα για τη «μάχη» για την καρέκλα που γίνεται ενιαία σε όλα τα υπόλοιπα κόμματα. Όποια πρόσωπα κι αν ηγηθούν των ψηφοδελτίων που δέχονται την Ε.Ε. και την πολιτική υπέρ των μονοπωλίων, άσχετα με το πώς τη βαφτίζουν, άσχετα με αυταπάτες που μπορεί να μοιράζουν ότι δήθεν θα βάλουν χαλινάρι στην εκμετάλλευση ή ότι θα κάνουν φιλολαϊκούς τους διεθνείς οργανισμούς των μονοπωλίων, τα πρόσωπα αυτά θα συμβάλουν στη προώθηση αυτής της πολιτικής και στη χειροτέρευση της ζωής των λαϊκών στρωμάτων. Τα σενάρια για τους επικεφαλής, πέρα από τις προσωπικές φιλοδοξίες, φτιάχνονται για να εγκλωβίσουν όσο το δυνατόν περισσότερους εργαζόμενους και νέους.

Τα λαϊκά στρώματα έχουν ξανακούσει για δήθεν...
δημοκρατικές και αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες όταν εκλέγονταν ο Γ. Παπανδρέου αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, έχουν ακούσει για «μη πολιτικούς» που είναι δήθεν άσπιλοι και θα λύσουν τα προβλήματα, έχουν ακούσει για «νέα πρόσωπα» που φέρνουν δήθεν το καινούργιο. Έχουν αποδειχτεί όλα αυτά ότι είναι αέρας κοπανιστός που γρήγορα ξεφουσκώνει. Το ζητούμενο είναι ποια στρατηγική υπηρετεί ο καθένας. Αν είναι με τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, με τη συντριπτική πλειοψηφία απέναντι στα μονοπώλια ή αν είναι με το ένα ή το άλλο μείγμα διαχείρισης της καπιταλιστικής κρίσης κοροϊδεύοντας ότι είναι δυνατόν να κερδίζουν μαζί με τους ομίλους και τα λαϊκά στρώματα. Όποιος δεν απαντάει με συνέπεια σήμερα στο δίλημμα: ή με το κεφάλαιο ή με τους εργαζόμενους και το λαό, όποιος μασάει τα λόγια του, δεν μπορεί παρά να υπηρετεί την πολιτική που οδηγεί το λαό στη φτώχεια και την ανέχεια.

Πραγματική εναντίωση στην Ε.Ε., στον σχεδιασμό και την υλοποίηση της πολιτικής του κεφαλαίου σε κάθε επίπεδο: ευρωβουλή, περιφέρεια, δήμο, μπορεί να υπάρξει μόνο με ισχυρό το ΚΚΕ παντού. Έχετε πείρα από τη στάση όλων των κομμάτων αυτή την περίοδο στις Ομοσπονδίες, στα σωματεία, σε συλλόγους και ομοσπονδίες των ΕΒΕ, στα επιμελητήρια, στην ΑΔΕΔΥ, στη ΓΣΕΕ, αλλά και στους δήμους, σε δήμους που συγκυβερνούν ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ όπως στην Ικαρία. Έχετε δει την κοινή πλεύση τους. Είναι τρανταχτή απόδειξη γιατί χρειάζεται ισχυρό ΚΚΕ παντού, γιατί οι εργαζόμενοι, άνεργοι, οι άνθρωποι του μόχθου πρέπει να συμπαραταχθούν με τους κομμουνιστές μπροστά στις ευρωεκλογές και τις τοπικές εκλογές.

ΤΟΜΕΑΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΒΟΛΟΥ
ΤΟΥ ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.