Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Σκοπέλου

H 1η,  για το 2014, τακτική δημόσια συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σκοπέλου θα διεξαχθεί, στην αίθουσα συνεδριάσεων (κτίριο Ξενία), την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου, στις 6 μ.μ. με τα παρακάτω θέματα:
«Περί ανάκλησης ή μη της αδείας λειτουργίας καταστήματος Υγειονομικού ενδιαφέροντος με την επωνυμία ΜΕΤΡΟ ιδιοκτησίας κ.Καλογεράκη Σωτηρίας»

«Περί ανάκλησης ή μη της αδείας λειτουργίας καταστήματος Υγειονομικού ενδιαφέροντος με την επωνυμία Cocoseco ιδιοκτησίας κ.Τριανταφύλλου Παναγιώτη»

«Περί ανάκλησης ή μη της αδείας λειτουργίας καταστήματος Υγειονομικού ενδιαφέροντος με την επωνυμία Prince Στάφυλος ιδιοκτησίας κ.Τσιτσιρίγκου Πελοπίδα» 

Έγκριση υποβολής πρότασης στο έργο «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ψηφιακή Σύγκλιση» με Αριθμ. Πρόσκλησης 59/24-12-2013 στο «Ε.Φ.Δ. ΕΕΤΑΑ» και συγκεκριμένα τη δράση Νο 8 «Αγροτική Παραγωγή-Τουρισμός (Ανάδειξη Ευκαιριών)», για τους 325 Δήμους της Χώρας, στα πλαίσια της τουριστικής προβολής του Δήμου, και ορισμός υπεύθυνου Πράξης

«Διάθεση πίστωσης για την κάλυψη εξόδων...
εκπαιδευτών του Σώματος Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού»

«Ανανέωση προγραμματικής σύμβασης για τη λειτουργία Γραφείου Ανταποκριτή
ΟΑΕΔ»

«Έγκριση διενέργειας προμηθειών οικονομικού έτους 2014» (η σχετική υπ’ αριθμ. 324/15-01-2014 εισήγηση του Τμήματος Οικονομικών
Υπηρεσιών)

«Επιστροφή ποσών ως αχρεωστήτως καταβληθέντων στον κ. Ντίνο Γεώργιο του
Γερασίμου (60,03€) και στον κ. Δαλακιάρη Ιωάννη του Αποστόλου (122,23€)»

«Κάλυψη εξόδων μετάβασης της Κουτσουράδη Αναστασίας για συμμετοχή στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Ταινιών του Μανχάταν της Νέας Υόρκης με σκοπό την προβολή της Σκοπέλου»

«Έγκριση κάλυψης δαπάνης παροχής γεύματος σε αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και διάθεση σχετικής πίστωσης στον προϋπολογισμό του Δήμου οικονομικού έτους 2014»

«Περί έγκρισης της υπ’αριθ. 61/2013 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου με θέμα «Οργανισμός εσωτερικής Υπηρεσίας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου»

«Περί έγκρισης της υπ’αριθμ. 67/2013 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου με θέμα «Έγκριση 2ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου, οικονομικού έτους 2013»

Έγκριση του σχεδίου δράσης για την Τουριστική Ανάπτυξη και Προβολή Δήμου Σκοπέλου, έτους 2014
Εισηγητής: Δήμαρχος κ. Γεώργιος Μιχελής

«Επιστροφή ποσού 2.040,00€  στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σκοπέλου από είσπραξη παραβάσεων ΚΟΚ, έτους 2013 ».

Αποδοχή επιχορήγησης για κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων έτους 2014 (Α΄ Δόση) και κατανομή στις σχολικές επιτροπές

«Αποδοχή επιχορήγησης για κάλυψη δαπανών θέρμανσης των σχολικών μονάδων έτους 2014 και κατανομή στις σχολικές επιτροπές».

Ορισμός ενός μέλους με τον αναπληρωτή του, της «Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης» της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου και ΔΕΥΑ Σκοπέλου για το υποέργο «Δίκτυο αποχέτευσης Πανόρμου»

Αναπροσαρμογή τελών Καθαριότητας και Φωτισμού, έτους 2014, λόγω της  ακυρωτικής απόφασης της Γενικής Γραμματέως Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας

«Ορισμός Δημοτικού Συμβούλου και αναπληρωτή αυτού για την συμμετοχή του στην υπό συγκρότηση Επιτροπή του άρθρου 35 του Γ.Κ.Λ.   20 (Φ.Ε.Κ. 444Β΄/99)»

«Ορισμός δύο δημοτικών συμβούλων για τη συγκρότηση της Επιτροπής Επίλυσης φορολογικών διαφορών και αμφισβητήσεων, έτους 2014»

«Ορισμός ενός δημοτικού συμβούλου για τη συγκρότηση της Επιτροπής Παραλαβής υλικών (άρθρο 67 παρ.1 του Π.Δ.28/80), έτους 2014»

«Ορισμός ενός δημοτικού συμβούλου για τη συγκρότηση της Επιτροπής παραλαβής εργασιών (υπηρεσιών)-μεταφορών του Δήμου Σκοπέλου

«Ορισμός ενός δημοτικού συμβούλου για τη συγκρότηση της Επιτροπής του άρθρου 18 του Ν. 2119/1993, για την κατάρτιση του Μητρώου Αρρένων του Δήμου Σκοπέλου, έτους 2014» 

«Ορισμός δύο δημοτικών συμβούλων για τη συγκρότηση της Εκτιμητικής Επιτροπής εκποίησης, ανταλλαγής, αγοράς, εκμίσθωσης δημοτικών ακινήτων και μίσθωσης ακινήτων από το Δήμο (άρθρο 7 του Π.Δ.270/81), έτους 2014»

«Ορισμός δύο δημοτικών συμβούλων για τη συγκρότηση της Επιτροπής Παραλαβής Έργων πρ/σμού έως 5.869,41€ και 10.271,46€ πλέον ΦΠΑ χωρίς τεχνική μελέτη, έτους 2014»

«Ορισμός ενός δημοτικού συμβούλου για τη συγκρότηση της Επιτροπής Παραλαβής Έργων πρ/σμού από 5.869,41€ και άνω πλέον ΦΠΑ με τεχνική μελέτη, έτους 2014»

«Συγκρότηση Επιτροπής παραλαβής προμηθειών (άρθρο 28 του ΕΚΠΟΤΑ), έτους 2014»(η σχετική υπ’ αριθμ. 383/16-01-2014 εισήγηση του Τμήματος Διοικητικών Υπηρεσιών)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.