Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Πρόταση για Δήμαρχο κοινής αποδοχής στη Σκιάθο

Την κάθοδό της στις δημοτικές εκλογές
ανακοίνωσε η δημοτική παράταξη
«ΣΚΙΑΘΟΣ - ΕΡΓΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ»

Να ενωθούν όλοι οι Σκιαθίτες και σε αυτές τις εκλογές «να "κατεβάσουν" δήμαρχο κοινής αποδοχής, με ένα συνδυασμό που θα συνεχίσει τον αγώνα, ώστε να αποκτήσει η Σκιάθος όλα όσα της αξίζουν», κάλεσε τους συμπολίτες του ο Δήμαρχος Σκιάθου Νικ. Πλωμαρίτης, μετά τη συνάντηση των μελών της Δημοτικής Παράταξης «ΣΚΙΑΘΟΣ - ΕΡΓΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ», που πραγματοπιήθηκε χθες, Κυριακή 19 Ιανουαρίου, μετά από πρόσκληση του επικεφαλής του συνδυασμού  Ν. Πλωμαρίτη.

Στη συνάντηση των μελών της δημοτικής παράταξης έγινε  διαλογική συζήτηση και στο τέλος αποφάσισαν όλοι μαζί να συμμετάσχει ο συνδυασμός στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου 2014. 

Επίσης αποφασίστηκε να κληθούν τα μέλη των άλλων συνδυασμών, που...
επιθυμούν να πάρουν μέρος σε αυτές τις εκλογές, για να τους προταθεί να δημιουργήσουν όλοι μαζί έναν δυναμικό συνδυασμό, με επικεφαλής έναν πρόσωπο αποδεκτό από όλους.

«Έτσι, ενωμένοι θα ξεπεράσουν οι κάτοικοι τα οποιαδήποτε προβλήματα που παρουσιάζονται στο νησί, ειδικά στις μέρες αυτές, λόγω οικονομικής κρίσης. Αποτέλεσμα αυτής της ομόνοιας και σύμπνοιας θα είναι η ευημερία και η ανάπτυξη» καταλήγει η ανακοίνωση του συνδυασμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.