Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Ο. Σκοπέλου

Πάμε γήπεδο - Πάμε για τη νίκη
Σήμερα στις 7 μ.μ. με τους Νέους Αθλητές Νίκης
Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή όλων σχεδόν των αθλητών και αθλητριών, από όλα τα τμήματα του Α.Ο. Σκοπέλου, πραγματοποιήθηκε χθες, στην όμορφη αίθουσα της ταβέρνας του Νάστα, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου. 
Ανταλλάχθηκαν ευχές σε ένα ιδιαίτερα θερμό - οικογενειακό κλίμα, δείχνοντας ότι Διοίκηση, προπονητές και αθλητές και αθλήτριες είναι "ένα σώμα" και έτσι θα επιδιώξουν να βαδίσουν από εδώ και πέρα για τον καλό των ομάδων μας.

Πριν ο πρόεδρος του Ομίλου Δημήτρης Χρυσάνθης κόψει την πίτα, τον λόγο πήρε ο Γενικός Γραμματέας Βασίλης Ρόδιος ο οποίος είπε ότι στόχος του Δ.Σ. είναι να φέρει κοντά στην ομάδα όλους τους Σκοπελίτες, ενώ αναφερόμενος στο ξεκίνημα της περιόδου είπε: 

«Ξεκινήσαμε με πολλές και μεγάλες δυσκολίες, που οι περισσότεροι γνωρίζετε. Με έναν αθλητικό όμιλο που, ουσιαστικά, ήταν διαλυμένος… Λίγο πριν αρχίσει η σεζόν κανείς δεν γνώριζε αν οι ομάδες μας θα μπορούσαν να συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα. Παρ' όλα αυτά τα καταφέραμε και σήμερα ο αθλητικός όμιλος θέλει να...
πιστεύει ότι έχει εξασφαλίσει τα έξοδά του γι' αυτή την αγωνιστική περίοδο, παρά το ότι η βοήθεια από τους φορείς ήταν, δυστυχώς, λίγη. Πεποίθησή μας είναι ότι θα πάμε και ακόμα καλύτερα.
Εύχομαι σε όλους υγεία…»

Το "φλουρί" της πίτας κέρδισε η αθλήτρια του βόλεϊ Ιωάννα Βαρεταίου και μαζί με αυτό κέρδισε ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, προσφορά του Ομίλου, ένα "τσιπουρογεύμα", προσφορά του "Νάστα" και 3 φυσικοθεραπείες προσφορά του Κέντρου Φυσικοθεραπείας Σκοπέλου (κλικ).

Στην κλήρωση που έγινε για όσους είχαν αγοράσει εισιτήρια διαρκείας, τυχερό εισιτήριο ήταν το Νο 12, που κέρδισε δώρο 300 ευρώ, το οποίο ο κάτοχός του Γιώργος Σκλάβος το χάρισε στην ομάδα.

Η Διοίκηση ευχαριστεί θερμά τον Γιώργο Σκλάβο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.