Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Εμπειρογνώμονες της Task Force στη Σκόπελο

«Πιλότοι» ιδιωτικοποιήσεων / απολύσεων στο νησί
ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΥΠ.ΕΣ. ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ
[Ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα ΠΑΜΕ / Εργαζομένων ΟΤΑ Βορείων Σποράδων]
Σε μια περίοδο που η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ετοιμάζει το δεύτερο κύμα διαθεσιμοτήτων-απολύσεων στους δήμους (6.000 υπάλληλοι από «ζημιογόνες» δημοτικές επιχειρήσεις -Κοινωφελείς και ΔΕΥΑ-, καθώς και μεταταχθέντες από αυτές στις κεντρικές υπηρεσίες των δήμων) και την «εθελούσια» διαδημοτική κινητικότητα ως πιστή θεραπαινίδα της αντιλαϊκής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του ΔΝΤ και της άρχουσας τάξης της χώρας μας, βρίσκει ευήκοα ώτα στη δημοτική αρχή της Σκοπέλου. Με τη συμφωνία της και χωρίς προηγουμένως να υπάρξει καμία ενημέρωση παρά μόνο μια –πανηγυρική σχεδόν- «διαρροή» στον ηλεκτρονικό Τύπο, ανακοινώθηκε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο (Σάββατο 7/12) η συμμετοχή του Δήμου σε «πιλοτικό, χρηματοδοτούμενο ευρωπαϊκό πρόγραμμα που θα αναδείξει βέλτιστες πρακτικές σε θέματα οργανωτικά και διοίκησης, περιβάλλοντος κ.λπ.» και «διάχυση γνώσεων από το εξωτερικό».
Το ξέρουμε ότι τους χαλάμε τη σούπα! Ελπίζουμε να κάνουμε λάθος και να διαψευσθούμε, αλλά η αλήθεια πίσω από τα μεγάλα λόγια είναι ότι η δημοτική αρχή συναίνεσε στον ερχομό στελεχών της Task Force στο νησί συμμετέχοντας με άλλους δήμους με διαφορετικά χαρακτηριστικά (αστικές περιοχές, ημιαστικές, απομακρυσμένες, ορεινές, νησιωτικές) σε πιλοτική άσκηση που συντονίζει το...
Υπουργείο Εσωτερικών. Σκοπός των υπό την εποπτεία του κ. Ράιχενμπαχ εμπειρογνωμόνων η παροχή «τεχνικής βοήθειας» σε τομείς όπως οι δημοτικές υπηρεσίες, ο προγραμματισμός επενδύσεων, οι «ανθρώπινοι πόροι» και η δημοσιονομική διαχείριση. Στόχος; Η αναζήτηση των τομέων-φιλέτων που ενδιαφέρουν το μεγάλο κεφάλαιο, όπως η διαχείριση των απορριμμάτων, η ύδρευση, τα λιμάνια, ο τουρισμός, η δημοσιονομική διαχείριση των δήμων- ειδικά τώρα που εξαγγέλλεται η είσπραξη των χαρατσιών από τους δήμους με την ταυτόχρονη περικοπή και τελική κατάργηση των ΚΑΠ!
  • Αναφορικά με τη Σκόπελο μάλιστα, έχουν να παρουσιάσουν επιτεύγματα, αφού η τεχνική βοήθεια που παρείχαν στο Υπουργείο Οικονομικών συνετέλεσε στην… επιτυχή κατάργηση της ΔΟΥ!
Εξάλλου, έχει ήδη αποκτήσει πολύτιμη πείρα η Ομάδα Δράσης για την Ελλάδα -όπως είναι η επίσημη ονομασία τους- μέσα από τη διαδικασία ιδιωτικοποίησης της ΕΥΔΑΠ στην Αθήνα, του ΟΥΘ στη Θεσσαλονίκη, καθώς και της προσπάθειας εκποίησης των λιμανιών!
Εκεί βέβαια όπου έχουν πραγματικά δρέψει δάφνες είναι οι τομείς της λεγόμενης διοικητικής μεταρρύθμισης σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο και της βέλτιστης διαχείρισης «ανθρωπίνων πόρων». Αφού με τις προτάσεις τους οδήγησαν σε διαθεσιμότητα- απολύσεις τους συναδέλφους σχολικούς φύλακες και τους δημοτικούς αστυνομικούς (6.500 υπάλληλοι), αναζητούν κι άλλο «πλεονάζον» προσωπικό!
Την ώρα που γενικεύεται η Κοινωφελής Εργασία των 490 και 425 ευρώ και πριμοδοτούνται απροκάλυπτα ακόμη και σε ρόλο εξυπηρέτησης ρουσφετιών οι Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις, οι Δήμοι υπολειτουργούν. Στη μαζική παραγωγή φτώχειας στην Ελλάδα της καπιταλιστικής κρίσης, η ηγεσία της ΚΕΔΕ και η γνωστή κίνηση των «5 δημάρχων» της Κεντροαριστεράς αντιτάσσουν τη διαχείριση της καταρράκωσης της ανθρώπινης αξιοπρέπειας-μαλώνουν για το ποιος θα πληρώσει την επανασύνδεση του ρεύματος…

  • Μπροστά σ΄ αυτές τις εξελίξεις, καλούμε όλους τους συναδέλφους Δήμου - ΔΕΥΑ -Λιμενικού Ταμείου σε αγωνιστική ετοιμότητα και επαγρύπνηση! Καλούμε σε σύσκεψη - ενημερωτική συνάντηση για το συντονισμό της δράσης μας την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου, στις 7.00 μ.μ., στο δημαρχείο!
Μόνη λύση είναι η οργάνωσή μας και η πάλη με τον ταξικό πόλο του κινήματος, με το ΠΑΜΕ, για την ανατροπή αυτής της πολιτικής! Να απομονώσουμε τους συμβιβασμένους με την πολιτική της κυβέρνησης και της Ε.Ε. συνδικαλιστές! Καμία απόλυση / καμιά διαθεσιμότητα! Μόνιμη σταθερή δουλειά για όλους, με δικαιώματα! Κανένα λαϊκό νοικοκυριό χωρίς νερό, θέρμανση και ρεύμα!     

16 σχόλια:

  1. Μια ζωή παραπληροφόρηση και διαστρέβλωση της αλήθειας.
    Δεν σκεφτήκατε ποτέ, στενόμυαλοι, ότι μπαίνοντας σε ένα «πιλοτικό» πρόγραμμα,
    ο δήμος Σκοπέλου θα καταφέρει να επιβιώσει στα χρόνια της κρίσης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή είμαι στενόμυαλος και δεν μπορώ να καταλάβω πιο είναι το πιλοτικό πρόγραμμα βάσει του οποίου ο δήμος θα καταφέρει να επιβιώσει στα χρόνια της κρίσης, εσείς που είσθε ανοιχτό μυαλό θα μπορούσατε να μου εξηγήσετε περιληπτικά περί τίνος πρόκειται;

      Διαγραφή
    2. Τα ιδια λεγανε το 43-44 οι ταγματασφαλιτες και οι γερμανοτσολιαδες οτι οι Γερμανοι ειναι η εγγυηση της σταθεροτητας της Ελλαδας κατα του αναρχοκουμουνισου,και συνεργαζωνταν αψωγα μεταξυτους. Την ιδια στιγμη ο Ελληνικος λαος πεθαινε απο την πεινα και οι επιζησαντες εχαναν την περιουσιατους απο γερμανοτσολιαδες μαυραγοριτες που δρουσαν υπο την πληρη αρωγη -καλυψη των ναζι.Ετσι και σημερα την στιγμη που ο λαος στεναζει απο την ευρωγερμανικη επισημη κηδεμονια η απο την ανεπισημη γερμανονεοταξικη κατοχη καπιοι <>ευλογουν την νεα κατοχη,υπαρχουν ομως και καπιοι αλλοι Ελληνες που πρωτασουν την ζωητους για ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ εσυ σε ποια ομαδα Ελληνων ανηκεις?

      Διαγραφή
  2. Και ύστερα ήρθαν οι μέλισσες ....
    Τρίτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοί θα έρθουν εδώ για να πάρουν και όχι να δώσουν κάτι στο νησί.
    Δυστηχώς πουληθήκαμε και εμείς ακόμα γράφουμε στα πληκτολόγια.
    Θα δούν πολλά τα ματάκια μας ακόμα
    Κατακαημένη Σκόπελος τι σουμελε να πάθεις,
    να ψηφίζεις Μιχελή και να φέρνει γερμανοί,
    το νερό και το σκουπίδι το λιμάνι και ...
    ζημιογόνα να τα βγάλουν για να έρθουν να τα πάρουν.

    Ρε σα δε ντρέπεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΓΕ ΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ...... ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ

    ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΟΧΗ

    ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΛΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ
    ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΡΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.

    Α

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ

    ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΡΑΒΔΙΣΤΙΚΟ ?????????

    ΓΙΑ ΤΑ ΛΙΟΔΕΝΤΡΑ

    ΟΥΤΕ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑ Φ ΟΡΟΛΟΓΙΑ Κ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΔΕΝ
    ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ.

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
    ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

    ΟΧΙ ΣΤΗΝΕΑ ΦΡΑΓΚΟΚΡΑΤΙΑ Κ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σας φταίνε οι Γερμανοί, για το νερό και το σκουπίδι. Επειδή είμαστε ανίκανοι και για το παραμικρό εκτός από επαναστάσεις και μάλιστα τσάμπα. Χωρίς αυτούς μέχρι τώρα, βλέπω πόσο πρότυπα χειριζόμαστε το νερό και το σκουπίδι... Μέσα στην καταστροφή την Γενική είναι και εθελοτυφλία. Μην δηλητηριάζετε άλλο τον κόσμο... τον καταδικάζετε εφ΄όρου ζωής στο σκοτάδι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξύπνα πριν είναι αργά, φουκαρά, δεν βλέπεις μπροστά σου ότι έρχεται καταστροφή και ισοπέδωση των πάντων....... ξύπνα αγαθέ και καλόπιστε Σκοπελίτη.....ανώνυμε σχολιαστή.

      Διαγραφή
  6. ΓΙΑ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΣΙΠΑ

    ΥΠΑΡΧΕΙ ?????

    ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΤΣΙΠ-Ρ-ΑΣ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ


    ΕΧΕΙ ΩΡΙΜΑΣΕΙ ΠΙΑ
    ΨΗΘΗΚΕ ΤΟ ΤΥΡΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ.

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ....ΦΑΚΑ

    ΤΟ ΠΑΛΟΥΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποτέ δεν αισθάνθηκα ανίκανος έγω και η πλειοψηφία των Ελλήνων στο να δοικήσουμε την τοπική δοιήκηση η την κεντρική δοιήκηση της χώρας, και να αποδώσουμε έργο στο κοινωνικό σύνολο προς όφελους του λαού.Ομως υπάρχουν και κάπιοι Ελληνες που μέληματους ήταν είναι και θα είναι ο ραγιαδισμός με απότερο σκοπό οι πιο γλοιώδης και δουλοπρεπέστεροι να γίνουν κοτζαμπάσηδες γκεσταμπίτες η νεογερμανοτσολίαδες.Οσο για το διαδικτιακό γράψιμο είναι και αυτό ενα είδος αγώνα απο κάποιους λέγοντας την ελέθερη εθνική η την ταξικήτους άποψη μυδιάζωντας την ξένη κατοχή που καπιοι επιφυμούν και καρτερούν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δ.ΘΕΟΧΑΡΗΣ


    ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 9.51 ΠΡΩΙΝΕ

    Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΝΕΡΩΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    Κ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΣΤΗΝ ΕΕ

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ
    ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ .

    ΠΟΛΥ ΧΡΥΣΑΦΙ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ . ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΒΕΙΣ


    ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ??????????

    Η ΔΙΑ ΧΕΙΡΙΣΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΤΟ ΑΛΛΟ ΦΙΛΕΤΟ.


    ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΞΕΝΗ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ

    ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΟΛΛΩΝ ΜΑΣ.

    ΤΥΧΑΙΑ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ???

    ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 1940 -44 ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΛΟΥΤΟ
    ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ.

    Κ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΓΕΝΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ

    ΟΥΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΥΤΕ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ

    ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.
    ΨΑΞΤΟ


    ΤΣΟΠΑΝΟ ΜΕΛΙΣΣΟΒΟΣΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ,ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΑΙ ΑΠΟΚΑΘΗΛΟΝΩΝΤΑΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΥΠΗΡΕΤΑΙΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΜΟΧΛΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ .ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑΛΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά όλα αυτά ρε παιδιά, κατοχή, ξένοι, εθνική υπερηφάνεια κλπ. Τόσα χρόνια που χρησιμοποιείται ξένα αυτοκίνητα, ξένες μηχανές, ξένους υπολογιστές, ξένες αντλίες, ξένες πετονιές, ξένα αγκίστρια, ξένα παπούτσια κλπ. κλπ. γιατί δεν μιλούσατε για ραγιαδισμό, για προδότες για ξένη κατοχή, γιατί δεν ξεσηκωθήκατε και περιμένατε την χρεοκοπία... Εσείς δεν είσασταν δουλοπρεπέστεροι, γκεσταπίτες, γερμανοτσολιάδες είναι αυτοί που λένε τα πράγματα με το όνομα τους. Άσε που με γρήγορο και εύκολο τρόπο βγάζετε την ορά σας από έξω από την ευθύνη για άλλη μία φορά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ ανώνυμε, με όλο το σεβασμό προς την εφημερίδα, το σχόλιό σου μου δίδει το δικαίωμα να σου πω ότι έχεις μπερδέψει τα πράγματα. Αλλού βρίσκεσαι και αλλού πατάς.....

      Διαγραφή
    2. η ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ Κ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ

      ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΤΡΟΙΚΑΝΩΝ ΣΤΗΝ
      ΕΛΛΑΔΑ.

      ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ.

      Δ.ΘΕΟΔΩΡΕΛΛΗΣ

      Διαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.