Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις των Ενεργών Πολιτών

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ενεργών Πολιτών Σκοπέλου Μαγνησίας, σας προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιήσει στο καφέ Pablos στο παλιό λιμάνι.
Ελάτε να γλυκαθούμε στον εορταστικό μπουφέ, να ψάλλουμε τα κάλαντα, και να δούμε την έκθεση εικόνων από τα εργαστήρια Αγιογραφίας της Γλώσσας και της Σκοπέλου.
Το Σάββατο 28/12/2013 ώρα 17:30 – 21:00 μμ οι μικροί μας φίλοι θα έρθουν στη Χριστουγεννιάτικη παρέα, και στις 19:30μμ θα μιλήσουμε για το αστέρι των Χριστουγέννων, με τον Γιώργο Μιχαήλ ερασιτέχνη αστρονόμο.
Την Κυριακή 29/12/2013 ώρα 17:30 – 21:00 μμ στην παρέα μας θα διαβάσουμε Χριστουγεννιάτικα παραμύθια, θα ψάλλουμε τα κάλαντα, θα παίξουμε και θα περάσουμε όμορφα.
Η είσοδος θα είναι 5 Ευρώ το άτομο και περιλαμβάνει καφέ, τσάι ή χυμό για τα παιδιά και κέρασμα στο μπουφέ.
Κάθε εισιτήριο θα συμμετέχει σε κλήρωση για δυο δώρα έκπληξη!
Καλές Γιορτές με Υγεία και φώτιση Χριστού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.