Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Δημιουργία τμήματος χορωδίας για παιδιά

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ενεργών Πολιτών Σκοπέλου Μαγνησίας, μετά την δημιουργία του τμήματος εκμάθησης Παραδοσιακών Χορών για ενήλικες, προχωρά στη δημιουργία τμήματος χορωδίας για παιδιά δημοτικού και γυμνασίου.
Τα μαθήματα θα έχουν διάρκεια από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Ιούνιο 2014. Οι πρόβες θα γίνονται κάθε Σάββατο και θα διαρκούν τουλάχιστον μία ώρα. Λεπτομέρειες για την λειτουργία του τμήματος της παιδικής χορωδίας θα συζητηθούν το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 5:00 μ.μ. στην αίθουσα που μας παραχωρεί ο Φάρος Σκοπέλου, κάτω από το Κ.Α.Π.Η.
Εκεί εκπρόσωπος του Συλλόγου και η Μαέστρος θα περιμένουν τους γονείς – κηδεμόνες για την ενημέρωσή τους και την εγγραφή των παιδιών τους στη χορωδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.