Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Πανόραμα ταινιών Μικρού Μήκους στην Αλόννησο

Το Πρώτο Πανόραμα Ταινιών Μικρού Μήκους Αλοννήσου αποτελεί μια εθελοντική προσπάθεια με την υποστήριξη του «Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Παλιάς Αλοννήσου» με στόχο να φέρει κοντύτερα στους κατοίκους του νησιού που αγαπούν και ενδιαφέρονται για το σινεμά ταινίες που δύσκολα μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει πέραν των φεστιβάλ, αλλά και να τους ενημερώσει για τις τελευταίες σκηνοθετικές τάσεις στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο του Πανοράματος θα προβληθούν έντεκα ταινίες, οι περισσότερες από τις οποίες είναι βραβευμένες στο 36ο Φεστιβάλ Δράμας, το πλέον καταξιωμένο και εξειδικευμένο ελληνικό φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους. Αρκετές από αυτές έχουν αποσπάσει βραβεία και συμμετοχές σε φεστιβάλ του εξωτερικού.

Η επιλογή των ταινιών έγινε με γνώμονα αυτές να είναι όσο το δυνατόν πιο αντιπροσωπευτικές του συνόλου των ταινιών που δημιουργήθηκαν τον τελευταίο χρόνο στην Ελλάδα, τόσο σε επίπεδο θεματολογίας, με την...
προβολή ταινιών κοινωνικού προβληματισμού, σουρρεαλιστικών αναφορών, δραματικών, επιστημονικής φαντασίας, πρωτοποριακών κ.α., όσο και σε επίπεδο παράγωγης, με την προβολή ταινιών μεγάλου προϋπολογισμού και υψηλών τεχνικών προδιαγραφών, έως τις πρώτες απόπειρες ένταξης στο σκηνοθετικό φάσμα, π.χ. πτυχιακές εργασίες που γυρίστηκαν στο πλαίσιο σπουδών σκηνοθεσίας.

Η προβολή των ταινιών θα γίνει στις 20 και 21 Δεκεμβρίου στη χώρα Αλοννήσου, στο Αρχοντοστάσι, στις 6 μ.μ.

Η ομάδα που εργάστηκε για τη διοργάνωση του Πρώτου Πανοράματος Αλοννήσου αποτελείται από τους:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΝΤΑΣ / Καλλιτεχνική επιμέλεια
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΓΚΟΤΣΗΣ /  Σκηνοθετική επιμέλεια
ΝΤΙΝΟΣ ΤΣΕΛΗΣ /  Μουσική
ΑΝΕΣΤΟΣ ΔΟΥΚΑΣ / Γραφικά - Animation - Μοντάζ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΙΟΝΙΔΗ / Γραφιστική επιμέλεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.