Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Το χριστουγεννιάτικο παζάρι της Σκιάθου

Ο Δήμος Σκιάθου, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, σε συνεργασία με τους φορείς του νησιού, πραγματοποίησε χριστουγεννιάτικο παζάρι για μικρούς και μεγάλους στις 15 Δεκεμβρίου 2013 στο χώρο του Γυμνασίου – Λυκείου Σκιάθου.
Η εκδήλωση αυτή διοργανώθηκε από το Δήμο Σκιάθου, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων της Σκιάθου, τους Εκπαιδευτικούς των Σχολείων, τους μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου, το Αθλητικό Τμήμα Δήμου Σκιάθου, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Σκιάθου, το Σύλλογο Γυναικών Σκιάθου, τη Διεθνή Ένωση Γυναικών Σκιάθου, το Πολιτιστικό Εργαστήρι, την «Πράσινη Αλεπού», την Ιερά Μονή Ευαγγελισμού Σκιάθου και το σωματείο «οι Φίλοι του Κάστρου».
Σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης ακουγόταν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και την εορταστική ατμόσφαιρα συμπλήρωνε η συμμετοχή και το κέφι του...
κόσμου. Χαρακτηριστικό είναι ότι φέτος συμμετείχαν πάνω από 400 παιδιά σε όλες τις δραστηριότητες του χριστουγεννιάτικου παζαριού.
Η χορωδία παραδοσιακού τραγουδιού του Συλλόγου Γυναικών Σκιάθου συμμετείχε στην εκδήλωση, τραγουδώντας τα κάλαντα από διάφορα μέρη της Ελλάδας, με την καθοδήγηση της καθηγήτριας μουσικής κα Φανής Μπαρμπή.
Τμήματα ρυθμικής και ενόργανης γυμναστικής του αθλητικού τμήματος παρουσίασαν ένα όμορφο θέαμα στους παρευρισκομένους με την καθοδήγηση της κας Τζίτζι Βαρσάκη.
Ο Δήμος Σκιάθου ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωσης. Αποδείχθηκε για άλλη μια φορά ότι η εθελοντική προσφορά των Φορέων της Σκιάθου σε συνεργασία με το Δήμο Σκιάθου έδωσε μηνύματα ειρήνης, συλλογικότητας και αγάπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.