Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς!

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων
Πεπαρήθειου Δημοτικού Σχολείου
Ανάρπαστα έγιναν τα χειροποίητα από πηλό ημερολόγια-σπιτάκια που φιλοτέχνησαν τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Πεπαρήθειου Δημοτικού Σχολείου Σκοπέλου, με την πολύτιμη βοήθεια του Νίκου Ρόδιου και της κόρης του Μάγδας, τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ! Επίσης, ευχαριστούμε και τους γονείς, που από το υστέρημά τους, αυτές τις δύσκολες εποχές, τα αγόρασαν στηρίζοντας τις δράσεις του Συλλόγου.
Έτσι, σε συνεργασία με τη διεύθυνση του Δημοτικού έχουμε προχωρήσει στην αγορά εκπαιδευτικού υλικού (12 χάρτες τοίχου, βυζαντινοί, γεωφυσικοί κλπ) και 2 ολοκαίνουργοι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του υπάρχοντος Εργαστηρίου Υπολογιστών του Σχολείου. Σ' αυτό βοήθησαν και τρεις συντοπίτες μας (Ελένη Κεφαλωνίτη, Γιάννης Γλύκος και ένα μέλος του Συλλόγου), που μας παραχώρησαν από έναν ελαφρώς μεταχειρισμένο ηλ. υπολογιστή, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά. Τέλος, στους υπάρχοντες υπολογιστές έγινε αναβάθμιση και, επιτέλους (!), σύνδεση με το διαδίκτυο (internet) του πάνω κτιρίου.
Κατά τη διάρκεια του πρώτου αυτού τριμήνου της σχολικής χρονιάς, έχουν ήδη πραγματοποιηθεί η δωρεά μιας φωτογραφικής μηχανής από το Σύλλογο στο Σχολείο και η αγορά υφάσματος για κουρτίνα σε τάξη που χρειάστηκε αντικατάσταση από...
την πολυκαιρία. Επίσης, έγινε αγορά κάδων (μικρά καλαθάκια) καθώς και χαρτοθηκών, σαπουνοθηκών και αρωματικών για τις τουαλέτες, η επιδιόρθωση της αλουμινένιας εξωτερικής πόρτας στην αίθουσα εκδηλώσεων, καθώς και η αγορά 3 νέων καλοριφέρ για τις τάξεις στις οποίες είχαν σαπίσει. Και όλα τα παραπάνω με χρήματα που συγκεντρώσαμε από την ετήσια συνδρομή (5) των γονέων! Η αντικατάσταση των καλοριφέρ καθώς και το ξεβούλωμα στις τουαλέτες που προηγήθηκε, έγινε από τους τεχνικούς της ΔΕΥΑΣ, τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ.
Να μην παραλείψουμε βέβαια να ευχαριστήσουμε και όλους τους γονείς που βοήθησαν αφιλοκερδώς στην ετήσια συντήρηση του καυστήρα, στη στερέωση των κάδων της αυλής, στην επιδιόρθωση των κιγλιδωμάτων κλπ. Ελπίζουμε ότι και με τη βοήθειά τους θα καταφέρουμε μέσα στη νέα χρονιά να ολοκληρώσουμε ό,τι μικροεπισκευές και μικροσυντηρήσεις χρειάζονται, για να “μπαλώσουμε” όπως μπορούμε ένα σχολειό όμορφο, μα χρόνια ασυντήρητο και ξεχασμένο από το Δήμο και τις υπηρεσίες του.

Κλείνοντας το μικρό απολογισμό μας, θα θέλαμε να ευχηθούμε Καλές Γιορτές με υγεία και προκοπή σε σας και στα παιδιά σας και ελπίζουμε η Νέα Χρονιά να μας βρει με χαρά και δημιουργικότητα, αλλά κυρίως ενωμένους για το καλό των παιδιών μας!

1 σχόλιο:

  1. μπραβο στον νικο και στην μαγδα.ετσι πρεπει να ειναι οι ανθρωποι και ετσι πρεπει να ειναι οι καλιτεχνες.συγχαρητηρια και σε οσους συνεβαλαν με τον ενα η αλλοο τροπο να πραγματοποιηθει αυτη η δραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.