Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του ΚΔΑΠ Αλοννήσου

Το εργαστήρι του Αϊ-Βασίλη
Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Αλοννήσου στην αίθουσα εκδηλώσεων στο Δημαρχείο. Το Κ.Δ.Α.Π. Αλοννήσου λειτουργεί υπό την αιγίδα του Οργανισμού Πολιτιστικών – Αθλητικών – Κοινωνικών Δράσεων Αλοννήσου στα...
πλαίσια της Δράσης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.
Ο χιονάνθρωπος με τις χιονονιφάδες
Τα μικρά παιδιά του Κ.Δ.Α.Π. παρουσίασαν το θεατρικό «Η παγκόσμια ημέρα των Παιχνιδιών». Σαν παιχνίδια στο εργαστήρι του Αϊ-Βασίλη ζωντάνεψαν και ζήτησαν μια δική τους γιορτή όπου όλα τα παιδιά του κόσμου θα τους δώσουν την αγάπη και τις αγκαλιές τους.
Κατόπιν ακούστηκαν τα τραγούδια «Τόσα παιδιά, τόση ευτυχία», «Για τα παιδιά», «Το τραγούδι της Κιβωτού» και «Το μήνυμα των Χριστουγέννων».
Η ταινία «Κάτω τα χέρια από το παιχνίδι!»
Στη συνέχεια έγινε η παρουσίαση του θεατρικού «Ο χιονάνθρωπος που ήθελε να γίνει Άγιος Βασίλης», από τα παιδιά της Γ΄ έως και της Ε΄ Δημοτικού. Δύο κορίτσια ζωντάνεψαν με την αγάπη τους ένα χιονάνθρωπο, ο οποίος ταξίδεψε μέχρι τον Αϊ-Βασίλη, για να καταλάβει τελικά ότι έπρεπε να μείνει με τα παιδιά που τον έφτιαξαν και τον αγάπησαν. Στο τέλος του έργου ο χιονάνθρωπος γύρισε πίσω στο σπίτι του και έγινε ένας μικρός Άγιος Βασίλης για τα παιδιά.
Η παγκόσμια ημέρα παιχνιδιών
Η γιορτή τελείωσε με την προβολή της ταινίας «Κάτω τα χέρια από το παιχνίδι» με ηθοποιούς τα μεγαλύτερα παιδιά του Κ.Δ.Α.Π. Ήταν ένα αστείο έργο που τόνισε ότι όλα τα παιδιά, πέρα από τις πολλές υποχρεώσεις της σύγχρονης ζωής, έχουν δικαίωμα να παίζουν, να γελάνε και να περνάνε καλά.
Η έκθεση χειροτεχνίας
Μετά το τέλος της παράστασης ακολούθησε μινι-δεξίωση στην είσοδο του δημαρχείου, όπου υπήρχε και έκθεση με χειροτεχνίες των παιδιών του Κ.Δ.Α.Π.
Το προσωπικό του Κ.Δ.Α.Π σας εύχεται καλές γιορτές και ό, τι επιθυμείτε για το καινούριο έτος 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.