Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Θέσεις πλήρους απασχόλησης για διάστημα 5 μηνών (Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα-Ψηφιακή Σύγκλιση).

Από το Δήμο Σκοπέλου ανακοινώνεται ότι εκδόθηκε από τον ΟΑΕΔ και είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Οργανισμού η υπ΄ αριθμ. 7/2013 Δημόσια Πρόσκληση –απ΄ όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορηθούν τη διαδικασία και τις προϋποθέσεις συμμετοχής-  προς ανέργους εγγεγραμμένους στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ για την κάλυψη σε επιβλέποντες φορείς 4.413 θέσεων πλήρους απασχόλησης για διάστημα πέντε (5) μηνών (Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα-Ψηφιακή Σύγκλιση).

Στους επιβλέποντες φορείς συγκαταλέγεται και ο Δήμος Σκοπέλου, στον οποίο προβλέπονται 2 θέσεις ειδικότητας ΠΕ/ΤΕ  Πληροφορικής και πέντε 5 θέσεις ΔΕ Ψηφιοποίησης Εγγράφων. Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά,  μέσω του διαδικτυακού τόπου του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr), χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο καταχώρισης ηλεκτρονικών αιτήσεων στην ενότητα e-Υπηρεσίες / Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων εκπνέει την 12η μεσημβρινή της 27ης Δεκεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.