Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Δεν είστε παράνομοι, συνεχίστε...

Αύριο, Πέμπτη 14 Νοεμβρίου, θα γίνει η δίκη των δύο ηθοποιών που στις 30 Οκτωβρίου (κλικ) συνελλήφθησαν στο χώρο του θεάτρου ΕΜΠΡΟΣ την ώρα που έκαναν πρόβα και παραπέφθηκαν κατηγορούμενοι για παραβίαση σφραγίδων, διατάραξη οικιακής ειρήνης και κατ’ εξακολούθηση κατάληψη δημοσίου κτιρίου. Αυτή η αδιανόητη σύλληψη αποτελεί κορύφωση της επίθεσης της Πολιτείας σε ένα χώρο που τα δύο τελευταία χρόνια, μέσα στην καρδιά της κρίσης, έχει αναδειχθεί σε πυρήνα εναλλακτικής πολιτιστικής και κοινωνικής δράσης για το κέντρο της Αθήνας. 

Ήδη δηλώσεις αλληλεγγύης στους διωκόμενους ηθοποιούς και γενικότερα υποστήριξης στο ΕΜΠΡΟΣ έχουν γίνει από πολλούς φορείς, καλλιτέχνες, ακαδημαϊκούς, θεωρητικούς, πολιτικούς και κοινωνικούς ακτιβιστές, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που θεωρούν σημαντική για την κοινωνία την ύπαρξη ελεύθερων, αυτοδιαχειριζόμενων καλλιτεχνικών και κοινωνικών χώρων.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.