Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Απάντηση σε μία ακόμα προσωπική επίθεση...

Αναστασία  Φιλαρέτου
Επικεφαλής της ΑΚΠΣ
Πραγματικά η επαφή μου με τις υπηρεσίες του Δήμου είναι καθημερινή. Συμμετείχα επίσης στην κλειστή συνεδρίαση τον Αύγουστο του 2012  που έγινε στο γραφείο του Δημάρχου κατά την επίσκεψη του Περιφερειάρχη κ. Αγοραστού και υπηρεσιακών στελεχών του αποκλειστικά και μόνο για το ΟΣΑΝ. Λόγω δε της επαγγελματικής μου ιδιότητας γνωρίζω πολύ καλά όλα τα στάδια ένταξης μελετών σε προγράμματα. 

Το θέμα είναι απλό. Έπρεπε να υπάρχουν έτοιμες πλήρεις μελέτες και να χρειάζεται μόνο η επικαιροποίησή τους. Τότε δεν θα χρειαζόταν η Μονάδα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων του Υπουργείου Ανάπτυξης να δώσει 50 χιλ. ευρώ σε Τεχνικό Γραφείο (κατόπιν φυσικά διαγωνισμού, για να μην παρεξηγούμαστε) ούτε οι δύο άξιοι μηχανικοί της τεχνικής  υπηρεσίας μας να ξημεροβραδιάζονται στα γραφεία τους για να προλάβουμε προθεσμίες που ευτυχώς παρατείνονται. Οι απαιτήσεις δε του κόσμου για γήπεδο καλαθοσφαίρισης, επισκευή του δρόμου προς Ασέληνο κλπ δεν προέκυψαν τον Αύγουστο του 2012. 

Ας σταματήσει επιτέλους ο επικεφαλής της διοικούσας παράταξης να μετατρέπει  σε προσωπική επίθεση τις πολιτικές αντιπαραθέσεις. 

Οι Σκιαθίτες και ο ίδιος μπορούν να καταλάβουν την διαφορά ανάμεσα στον συνεπή έλεγχο της εξουσίας και σε δημοσιεύματα του στυλ «το θαύμα της Σκιάθου». Αλλού λοιπόν τα περί αυτοπροβολής

Με εκτίμηση
Αναστασία  Φιλαρέτου
Τοπογράφος Μηχανικός 
Δημ. Σύμβουλος 
Επικεφαλής της ΑΚΠΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.