Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Ξεκίνησαν να έρχονται τα πρώτα πανευρωπαϊκά μετάλλια

Κατερίνα Παναγιωταρά και Μαρία Παπαδοπούλου
έχοντας στη μέση τον προπονητή τους Μάνο Βασιλείου
Ξεκίνησαν σήμερα οι αγώνες του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Παγκρατίου Αθλήματος, στους οποίους αγωνίσθηκαν η Κατερίνα Παναγιωταρά στις νεανίδες, όπου στον τελικό κοντραρίσθηκε με μια κοπέλα απ' την Κύπρο 13 κιλά βαρύτερη της και έχασε στα σημεία, παίρνοντας το ασημένιο μετάλλιο και την δεύτερη θέση στην Ευρώπη στην κατηγορία της και η Μαρία Παπαδοπούλου, με "βαρύ όνομα" πλέον στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, η οποία συνάντησε στον τελικό της κατηγορίας της μια κοπέλα απ' την Ρωσία, όπου την κέρδισε εύκολα με 10-0 και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και την πρώτη θέση στην Ευρώπη στην κατηγορία της.

Αύριο, τελευταία ήμερα των αγώνων και τελετή λήξης του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, στο οποίο συμμετέχουν με εθνικές ομάδες η Γερμανία, Ιταλία, Ρωσία, Ελλάδα, Λιθουανία, Αζερμπαϊτζάν, Κύπρος κ.ά., θα αγωνισθούν οι Παντελής Παχής, Γιώργος Μαριδάκης και πάλι η Μαρία Παπαδοπούλου σε άλλο στιλ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.