Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Σήμερα στις 6 μ.μ. ο αγώνας Σκόπελος - Ιωλκός

Ποδοσφαιριστές και διοίκηση του Α.Ο. Σκοπέλου καλούν σήμερα στις 6 μ.μ. όλους τους φίλους της ομάδας σε αυτό τον πρώτο εντός έδρας αγώνα για να συμπαρασταθούν και χειροκροτήσουν τους αθλητές. 
Σήμερα Σάββατο 9 Νοεμβρίου, στις 6 μ.μ. και υπό το φως των προβολέων, θα γίνει ο πρώτος εντός έδρας αγώνας για τη Σκόπελο, του πρωταθλήματος της β΄κατηγορίας του α΄ ομίλου, όπου ο Α.Ο. Σκοπέλου θα υποδεχθεί τον Ιωλκό.
Ποδοσφαιριστές, προσφέροντας εθελοντική εργασία,
προετοιμάζουν το γήπεδο για τον αυριανό αγώνα
Οι δυσκολίες που υπήρχαν με την μετακίνηση των ομάδων, λόγω έλλειψης κατάλληλου δρομολογίου, ξεπεράστηκαν μετά από απόφαση της ναυτιλιακής εταιρίας ΑΝΕΣ, η οποία, θέλοντας να συνδράμει με αυτό τον τρόπο την αθλητική δραστηριότητα στις Βόρειες Σποράδες, μεταφέρει δωρεάν τους αθλητές των ομάδων από Βόλο προς Σκόπελο και Σκιάθο και με τα χρήματα αυτά οι ομάδες θα μπορούν να πληρώνουν το ξενοδοχείο για διανυκτέρευση στη Σκόπελο.

Διπλό λοιπόν το καλό αφού και οι αγώνες θα πραγματοποιούνται και κάποιες επιχειρήσεις θα κινούνται από αυτή τη διανυκτέρευση.

14 σχόλια:

  1. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ.ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΓΙΩΡΓΟ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΔΙΑΚΟΠΑ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καπετάνιε / ΑΝΕΣ ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΜΑΣ!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΟΤΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΥΞΗΣΕ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΕΡΥΣΙ ΠΟΥ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Ποδοσφαιριστές, προσφέροντας εθελοντική εργασία,
    προετοιμάζουν το γήπεδο για τον αυριανό αγώνα"

    Μία φωτογραφία χίλιες λέξεις..........
    Η κατάντια του Δήμου μας...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι εξυπνάδες βλέπω δεν λείπουν ,άλλοι το θεωρούν αυτονόητο ,για αυτό «παίζεις μπάλα» ακόμα μεγάλε ....... και άλλοι αρμενίζουν ........

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ σχολιαστή,

      Σας διαβεβαιώ ότι δεν ανήκω στους άλλους που το θεωρούν αυτονόητο, ούτε παίζω μπάλα, δεν είμαι μεγάλος, δεν είμαι από τους άλλους που αρμενίζουν και δεν έχω ροπή προς εξυπνάδες.
      Κατόπιν τούτου σας παρακαλώ αν το επιθυμείτε, να τοποθετηθείτε με σαφήνεια και πληρότητα.
      Σας ευχαριστώ

      Διαγραφή
    3. Η κατάσταση του Δήμου είναι αυτή που έχει όλη η Ελλάδα και το μόνο σίγουρο είναι ότι και εσύ έχεις βάλει τι χέρι σου για να φτάσουμε εδώ . Τι δεν κατάλαβες ;

      Διαγραφή
    4. Κύριε ανώνυμε σχολιαστή

      Επειδή συνεχίζεις με ανορθόδοξο τρόπο τον σχολιασμό σου, σε καλώ να μου απαντήσεις που έχω βάλει το χέρι μου και εξ αιτίας μου φτάσαμε εδώ!!!!!!
      Θα πρέπει να γνωρίζεις ότι με το σχόλιό σου ελοχεύει ο κίνδυνος να κατηγορηθείς ως συκοφάντης εκτός και είσαι.

      Διαγραφή
    5. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Η ΑΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

      Διαγραφή
  5. Aφήστε την γκρίνια και στις 6 μ.μ. ελάτε στο γήπεδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κυριε ανωνυμε Ανώνυμος9 Νοεμβρίου 2013 - 10:19 π.μ.μια χαρα παει ο Δημος. Αλλα μαλλον εθελοντισμος δε ξερει τι σημαινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωφειλω να σε ενημερωσω πως , γραφειο εθελοντισμου του δημου υπαρχει και μαλιστα ειναι και δραστηριο και παρων σε πολλα .

      Διαγραφή
  7. Σαν μεμονομένος πολίτης θέλω να δώσω και γω τα συγχαρητήριά μου στην ΑΝΕΣ για την ενέργειά της αυτή, που εκτός από το λογικό αζημίωτο που θα πρέπει να κερδίζει, δε'ιχνει την πρόθεσή της να προσφέρει κοινωνικά σ' αυτό ταλαίπωρο νησί που κάθε χρόνο γίνεται θύμα στη βουλημία των πειρατών που έρχονται να μας εκμεταλλευτούν. Αυτά ας τα βλέπουν μερικοί-μερικοί που ακόμα και τώρα βλέπουν με δυσπιστία την ΑΝΕΣ, και κάθε λίγο και λιγάκι λένε τα περαμύθια τους σαν ποιηματάκι που τους το μαθαίνουν απ' έξω για να να το πουν στις εξετάσεις.....Αφού οι δεν νοιάζονται , πρέπει εμείς να φροντίζουμε ώστε η εταιρεία αυτή να υπάρχει, γιατί όσονούπω έρχονται τα καλλίτερα και για μας και για το νησί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για ακόμη μία φορά θα εκφράσω θερμά συγχαρητήρια στην ΑΝΕΣ και στον πλοίαρχο Αντωνίου Γεώργιο που αδιάκοπα παλεύει να εξυπηρετήσει τους συμπολίτες μας σε όλες τις Σποράδες. Ζούμε σε πολύ δύσκολές εποχές,όλοι τις βιώνουμε και παρ'όλα αυτά μια ναυτιλιακή εταιρεία (ΑΝΕΣ) εργάζεται ελάχιστο καιρό στις θάλασσές μας και ήδη προσφέρει πάρα πολλά. Ας στηρίξουμε όλοι μας την προσπάθεια αυτή γιατί σίγουρά θα φέρει θετικά αποτελέσματα στις μετακινήσεις μας και να μη βιαζόμαστε να βγάζουμε συμπεράσματα. Ο ΠΡΩΤΕΑΣ είναι το στήριγμά μας...!!! Και είναι ακόμη στο ξεκίνημά του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.