Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

ΠΟΕ - ΔΕΥΑ / Κάλεσμα σε 24ωρη απεργία

Η Ομοσπονδία καλεί όλους τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στην 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ που κήρυξε η ΓΣΕΕ την Τετάρτη 6 Νοέμβρη.
Η κυβέρνηση εμμένει στην ίδια καταστροφική πολιτική ακολουθώντας τις εντολές της Τρόικας που πολλαπλασιάζουν τα αδιέξοδα. Προσπαθούν να μας πείσουν ότι η πολιτική τους βγαίνει, όταν η πραγματικότητα τους διαψεύδει.
Η λίστα των ανέργων αυξάνεται όλο και περισσότερο, η αγορά εργασίας έχει απορρυθμιστεί, η μαύρη και ανασφάλιστη εργασία κερδίζει έδαφος, το εργατικό δίκαιο έχει αποδομηθεί, ενώ έχει ακυρωθεί ο θεσμός των Ελεύθερων Συλλογικών Διαπραγματεύσεων. Ο νέος υπό κατάρτιση προϋπολογισμός καταργεί και τα εναπομείναντα δικαιώματα.
Στην Ελλάδα του 2013 διαλύεται κάθε έννοια αλληλεγγύης και δημοσίου συμφέροντος.
Περιορίζουν τη δημοκρατία και καταργούν δημοκρατικούς θεσμούς, στην…
ουσία περιορίζουν και καταργούν το Ευρωπαϊκό Κεκτημένο. Περιορίζουν και καταργούν το ίδιο το Ευρωπαϊκό οικοδόμημα. Η κατάργηση των θεσμών Συλλογικής Διαπραγμάτευσης, οι επιστρατεύσεις, το «μαύρο» στην ΕΡΤ αποτελούν ορισμένα από τα δεκάδες καθημερινά παραδείγματα περιορισμού και των δημοκρατικών θεσμών.
Κυβέρνηση και τρόικα δεν θέλουν ή δεν μπορούν να κατανοήσουν το αυτονόητο και αυταπόδεικτο ότι η εναλλακτική οικονομική και πολιτική πρόταση των συνδικάτων: για την ενίσχυση των εισοδημάτων και της πραγματικής οικονομίας, τη διεύρυνση της παραγωγικής βάσης της χώρας και την έξοδο από την κρίση με φιλεργατικές αναπτυξιακές και κοινωνικές πολιτικές, είναι η μόνη ρεαλιστική και δίκαιη ΛΥΣΗ.
Ο κλάδος μας  συμμετέχει δυναμικά στην 24ωρη Απεργία στις 6 Νοέμβρη με ισχυρή παρουσία στα συλλαλητήρια και τις συγκεντρώσεις που θα γίνουν τοπικά από τα Εργατικά Κέντρα.
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ
Απεργούμε, Διαδηλώνουμε και Απαιτούμε:
ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ
ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΘΕΣΜΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.