Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Άρματα μάχης και αίσθημα ασφάλειας..!

Μετά από τρία χρόνια απουσίας, για λόγους οικονομίας, τα τανκς ξαναβγαίνουν στους δρόμους στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου! Σύμφωνα με δημοσιεύματα «η κυβέρνηση θέλει με αυτό τον τρόπο να τονώσει το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες…»
Τώρα το πώς ένας πολίτης, που δεν θα έχει χρήματα να προμηθευτεί καύσιμα για να ζεσταθεί το χειμώνα που έρχεται ή ο Σκοπελίτης που το ασθενοφόρο του Κ.Υ. δεν έχει καύσιμα για να κινηθεί και να πραγματοποιήσει διακομιδές, θα αποκτήσει αυξημένο αίσθημα ασφαλείας από την εμφάνιση των αρμάτων μάχης είναι κάτι που πολλοί -μαζί και εγώ- δεν θα μπορέσουμε να καταλάβουμε…

Ένας φίλος από την Σάμο έγραψε στο f.b.:

«Γνωστή Eταιρεία πετρελαίου δίνει δωρεάν καύσιμα για τα τανκς της παρέλασης. Θα μπορούσε να δωσει πετρέλαιο στους φτωχούς και τους άπορους, αλλα ποιος τους γαμεί αυτούς…»

2 σχόλια:

  1. καποιοι ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΤΑΝΚΣ.
    ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ

    ΕΝΩ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ 6500 ΟΦ ΣΟΡ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ
    ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ


    ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ

    ΕΡΧΕΤΑΙ ΦΟΡΟΣ ΣΤΑ ΤΖΑΚΙΑ Κ ΣΤΙΣ ΣΟΜΠΕΣ .

    ΠΑΛΟΥΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τωρα που θα γινει η παρελαση και νοιωσουμε ΄΄ασφαλεις΄΄,και υπερηφανοι ισως καταφερουμε να βγαλουμε το χειμωνα.καλυττερα θα ηταν ο Ντεπαρτιες ο Βαρδηνογιαννης τα καυσιμα να τα εδεινε ,να ζεσταθουνε καμποσες οικογενειες.ΑΡΤΟΝ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΑ. Ακομη καλυττερα θα ηταν η μειωση της τιμης του πετρελαιου και η αυξηση στη φορολογια του εν λογο ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΤΑΒΑΤΖΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.