Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Στο τέλος παράδεισος...

Ο διαγωνισμός του ΣΚΑΪ και της LG συνεχίζεται και οι "Ταξιδιάρες" με το video "Στο τέλος παράδεισος..." βρίσκονται στην δεύτερη θέση! Βοηθήστε με την ψήφο σας τα 5 κορίτσια από τη Σκόπελο να βγουν νικήτριες...
Είμαστε πέντε κορίτσια που συναντιόμαστε κάθε καλοκαίρι στη Σκόπελο και τα τελευταία χρόνια κάνουμε κολλητή παρέα. Αγαπάμε πολύ το νησί μας και μας αρέσει ο κινηματογράφος οπότε ο διαγωνισμός που διοργάνωσε η LG και το ΣΚΑΙ μας φάνηκε καλή ευκαιρία για να συνδυάσουμε τις δύο μας αγάπες.

Έτσι στρωθήκαμε στην δουλειά. Αποφασίσαμε ότι το να φτιάξουμε ένα βιντεάκι που να μοιάζει με ντοκιμαντέρ θα ήταν βαρετό και χωρίς φαντασία έτσι γυρίσαμε την ταινία με βάσει κάποιο σενάριο.

Η ιστορία αναφέρεται σε δύο φίλες που κάνουν μαζί τις καλοκαιρινές τους διακοπές και κατά την διάρκεια μίας βόλτας τους στην παραλία βρίσκουν ένα μπουκάλι με έναν γρίφο μέσα.Από εκείνη την στιγμή οι χαλαρωτικές διακοπές τους εξελίσσονται σε ένα κυνήγι θησαυρού με φόντο,φυσικά, την πανέμορφη Σκόπελο.

Ως κριτήριο για την επιλογή των τοποθεσιών που θα αποτελούσαν τα "σκηνικά" μας, με στόχο πάντα να αναδείξουμε τις ομορφιές της Σκοπέλου, ήταν το πόσο μακρυά ή κοντά βρίσκονταν στα σπίτια μας καθώς δεν είχαμε μεταφορικό μέσο. Φυσικά αυτό δεν επηρέασε το αποτέλεσμα αφού δεν υπάρχει μέρος πάνω στη Σκόπελο που να μην αξίζει να αναδειχτεί. Δυστυχώς λόγω του χρονικού περιορισμού αναγκαστήκαμε να κόψουμε στο μοντάζ όχι μόνο πολλά πλάνα από τοπία της Σκοπέλου, αλλά και σκηνές που ίσως να ήταν καθοριστικές για τον θεατή ώστε να καταλάβει την ροή της υπόθεσης.

Μια άλλη δυσκολία που αντιμετωπίσαμε ήταν με την προσαρμογή του ήχου στο βίντεο. Σκεφτήκαμε ότι βάζοντας μόνο ένα κομμάτι θα ήταν μονότονο έτσι προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποιες εναλλαγές ενδιάμεσα.Όμως,μην έχοντας εμπειρία τα μουσικά κομμάτια δεν έδεσαν πολύ καλά μεταξύ τους. 

Τελικά με την ομαδική δουλειά και με την αξιοποίηση των ικανοτήτων μας αλλά και των δυνατοτήτων μας στο έπακρο καταφέραμε να ολοκληρώσουμε το βιντεάκι.
Εδώ πρέπει να πω ότι τα γυρίσματα μας πήραν μία μέρα ενώ το μοντάζ μόλις δυο.Τώρα το αποτέλεσμα της δουλειάς μας είναι στα χέρια σας για να το κρίνετε.Ελπίζουμε να το απολαύσετε και ίσως να σας πείσει να επισκεφτείτε τη Σκόπελο κάποιο καλοκαίρι...

ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΕΔΩ

11 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΥΠΕΡΟΧΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
    ΕΛΕΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στη σελίδα του ΣΚΑΪ και της LG Life is good για τον διαγωνισμό video με θέμα τη Φυσική Ομορφιά & τα Αξιοθέατα, βλέπω ότι η Σκόπελος σήμερα είναι στην 3η θέση.

    Μπράβο κορίτσια, πολύ καλά τα πάτε μέχρι τώρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στα κορίτσια αλλά και στους διοργανωτές "του προγράμματος κινηματογράφου"στο οποίο κάθε καλοκαίρι συμμετέχουν πολλά παιδια από τα σχολεία του νησιού.
    Αυτή είναι μια ωραία δραστηριότητα που καλλιεργεί πολλές δεξιότητες των παιδιών και τους μαθαίνει να συνεργάζονται χωρίς προκαταληψεις.Μέσα από εκεί βγήκε αυτή η ομάδα των κοριτσιών που εφτιξαν αυτό το ωραίο φιλμάκι για τη Σκόπελο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο σε όλους, όσους συνεργάζονται χωρίς προκαταλήψεις !!!

      Διαγραφή
    2. Ο διαγωνισμος αυτος δεν εχει να κανει με το siffy Σκοπελου. Απλα καποια απο αυτα τα παιδια συμμετεχουν και στο siffy. Eρμινα εισαι κουκλα.

      Διαγραφή
  4. απαραδεκτο πως μπαινουν μεσα στις εκκλησιες με τις καμερες ενημερωθηκε ο παπας ελεος τι αλλο θα δουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γαμους και βαφτισια χωρις καμερες εχεις δει αληθεια ????
      ελεος για την προφανη σου κακια.

      Διαγραφή
    2. Όσο υπάρχουν κακόβουλα ανθρωπάκια
      σαν τον ανώνυμο της 27 Οκτωβρίου 2013 - 7:09 μ.μ.
      ο τόπος αυτός δεν θα πάει ποτέ μπροστά.

      Ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα των παιδιών που προβάλλουν τη Σκόπελο με τόσο όμορφο τρόπο !!!

      Διαγραφή
    3. Πράγματι , πολύ ωραίο βίντεο , μπράβο στα κορίτσια, αλλά θα έπρεπε να προσέξουν την εμφάνισή τους μέσα στην εκκλησία ,όχι ότι με ενοχλεί προσωπικά, αλλά μπορεί να υπάρχουν μερικοί που να δίνουν σημασία σ' αυτό και αυτούς τους χρειαζόμαστε για την ψήφο τους.

      Διαγραφή
  5. Για τον ανώνυμο στις 11 Νοεμβρίου 2013, 11:46 π.μ., έχω να πω ότι τα κορίτσια δεν θα έπρεπε να προσέξουν τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο στην εμφάνισή τους. Αξιοπρεπής εμφάνιση και εξαιρετική παρουσίαση.

    Όσον αφορά στους μερικούς, που όπως λέει ο ανώνυμος σχολιαστής, δίνουν σημασία σε τέτοια θέματα... τα ράσα είναι μια καλή ιδέα... για ένα επόμενο βίντεο.

    Προσωπικά, ευχαριστώ την ομάδα για την προβολή που κάνει στο νησί μας μέσω του ΣΚΑΪ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μία φουστίτσα θα έκανε τη δουλειά της.

      Διαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.