Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Ημερίδα για τον γαστρονομικό Τουρισμό στη Σκιάθο

Υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, η Ένωση Καταστηματαρχών Εστιατορίων, Ταβερνών και Συναφών Επαγγελμάτων Νήσου Σκιάθου συνδιορνανώνει με την Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού (ΕΛΛΕΤ) και την Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου σε συνεργασία με την ΠΥΤ Θεσσαλίας - ΕΟΤ Βόλου και του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, ημερίδα με θέμα:
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
 ΣΚΙΑΘΙΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ 
ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ
Συνέργειες ως εργαλεία ενίσχυσης της τοπικής οικονομίας.
Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013, από τις 10:00 έως τις 13:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου - Λυκείου Σκιάθου.
Αφορά όσους επιχειρούν στις Βόρειες Σποράδες, όσους παράγουν ντόπια προϊόντα και ειδικότεροι όσους ανήκουν στον επισιτιστικό τομέα των νησιών.
Στόχος της ημερίδας είναι η ανάδειξη του...
τοπικού γαστρονομικού πλούτου, ο εμπλουτισμός της εμπειρίας των επισκεπτών, η πιστοποίηση διαδικασιών και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας μέσω συνεργειών παραγωγών και επιχειρηματιών.
Η συμμετοχή όλων μας σηματοδοτεί μια νέα θέση της Σκιάθου, της Σκοπέλου και της Αλοννήσου στο γαστρονομικό χάρτη της Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.