Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΤΑ / Απορρίμματα / Ανακύλωση

23ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΝΔΟΙΚΟ
ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΚΕΔΕ
Το Πανελλήνιο Δίκτυο Οικολογικών Οργανώσεων (ΠΑΝΔΟΙΚΟ), σε συνδιοργάνωση με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), θα πραγματοποιήσει το 23ο Πανελλήνιο Συνέδριό του στις Κουκουναριές της Σκιάθου (Σκιάθος Παλλάς) από 20 - 22 Σεπτεμβρίου 2013 με θέμα: «ΟΤΑ - ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ - ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ».
Ήδη υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετοχή στο Συνέδριο, η οποία προβλέπεται να κορυφωθεί τις επόμενες μέρες. Πολλοί Δήμαρχοι και στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των οργανισμών της Τ.Α. δήλωσαν συμμετοχή στο Συνέδριο.
Το Συνέδριο απευθύνεται κυρίως στους Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους, στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης που ασχολούνται με το περιβάλλον, Συμβούλους Ανάπτυξης των ΠΕΔ, στελέχη των ΦΟΔΣΑ, και φορείς που σχετίζονται με το περιβάλλον, καθώς και πολίτες.
Το θέμα του συνεδρίου είναι ιδιαίτερα σημαντικό και επίκαιρο καθώς:
  • Τα οφέλη από την ανακύκλωση είναι κοινά για όλους. Δημιουργείται ένα καλύτερο περιβάλλον για εμάς και τα παιδιά μας με...
    την προστασία του περιβάλλοντος και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών.
  • Μειώνεται ο όγκος των απορριμμάτων τα οποία καταλήγουν στους ΧΥΤΑ, προς όφελος των ΟΤΑ και άρα των πολιτών.
  • Εξοικονομούνται πρώτες ύλες και άρα πολύτιμοι φυσικοί πόροι.
  • Εξοικονομείται ενέργεια προς όφελος του περιβάλλοντος και της εθνικής οικονομίας.
  • Δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας που στη σημερινή συγκυρία, της διαρκώς ογκούμενης ανεργίας, είναι κάτι πολύ σημαντικό.
  • Δημιουργεί ένα πλαίσιο δυναμικής στις δημόσιες σχέσεις της Αυτοδιοίκησης, των ΜΚΟ, των επιχειρήσεων και των συστημάτων ανακύκλωσης, προς κοινό όφελος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.