Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Προβολή της Αλοννήσου στην ιταλική αγορά

με στόχο τη νέα σεζόν
Με στόχο την προβολή στην ιταλική αγορά εν όψει της νέας τουριστικής σεζόν, το τηλεοπτικό συνεργείο της καθιερωμένης ταξιδιωτικής εκπομπής “Alle Falde del Kilimangiaro” επισκέφτηκε την Αλόννησο.
Τα γυρίσματα που διασφαλίστηκαν και οργανώθηκαν με την προσωπική φροντίδα της διευθύντριας του Γραφείου ΕΟΤ στο Μιλάνο Κυριακής Μπουλασίδου, σε συνεργασία με το Δήμο και την εταιρία συμβούλων του, διήρκεσαν 2 ημέρες και είχαν στόχο την αποτύπωση του πολυδιάστατου τουριστικού προϊόντος του προορισμού.
Η επίσκεψη της δημοφιλούς εκπομπής που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον 1,5 εκατομμυρίων τηλεθεατών στο κανάλι “RAI 3”, είχε επίκεντρο τον καταδυτικό τουρισμό, το απαράμιλλο κάλλος με τις μοναδικές παραλίες και τον παραδοσιακό οικισμό της Χώρας, την αυθεντική κουζίνα της Αλοννήσου και το τοπικό στοιχείο, μέσα από συνεντεύξεις με εκπροσώπους του...
Θαλάσσιου Πάρκου και ντόπιους τεχνίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.