Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Εσένα ποια είναι η δικαιολογία σου;

Εσένα ποια είναι η δικαιολογία σου για να είσαι υποτονικός, παχύσαρκος, χωρίς καλή φυσική κατάσταση; Τι χρειάζεται για να δείξεις ενδιαφέρον για την υγεία σου;
Στο Κ-1 GYM φέραμε για σένα την τελευταία λέξη στις μεθόδους άσκησης για επίτευξη καλής φυσικής κατάστασης , δύναμης και ευεξίας.
Το CrossFit, το οποίο είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους διάπλασης του σώματος για άριστη φυσική κατάσταση.
Το πρόγραμμα προπόνησης Crossfit καθώς και οι ασκήσεις που περιλαμβάνει επιλέγονται και σχεδιάζονται για ένα συγκεκριμένο σκοπό, τη μεγιστοποίηση της φυσικής κατάστασης με την βελτίωση των 10 γενικών σωματικών δεξιοτήτων. Αυτές οι...
δεξιότητες περιλαμβάνουν την καρδιοαναπνευστική αντοχή, την μυϊκή αντοχή, την δύναμη, την ταχύτητα, την ευλυγισία, τη ισχύ, την ευκινησία, την ισορροπία, την ακρίβεια και τον συντονισμό. Παράλληλα προσφέρει ισχυρή απώλεια λίπους και σταδιακά υψηλή μυική ενδυνάμωση.
Το πιο σημαντικό από τα πολλά οφέλη του CrossFit είναι η αποτελεσματικότητά του και τα γρήγορα αποτελέσματα που προσφέρει. Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας είναι ο σύντομος χρόνος άσκησης ο οποίος δεν ξεπερνά τα 30 λεπτά στο σύνολο του αλλά και το γεγονός ότι στο τέλος της εκγύμνασης μπορείτε να διαπιστώσετε ότι οι μύες σας έχουν αποκτήσει μεγαλύτερη δύναμη και ότι η γενική φυσική σας κατάσταση έχει βελτιωθεί.
Σε σύγκριση με άλλες παραδοσιακές μεθόδους άσκησης, τις οποίες υιοθετούν οι περισσότεροι άνθρωποι που γυμνάζονται, το CrossFit αυξάνει πολύ περισσότερο την δύναμή, την αντοχή και την φυσική σας κατάσταση. Και όλα αυτά τα αποτελέσματα σε σύντομο χρόνο,ανεξάρτητα απ την ηλικία σας.
Ένα ακόμη πλεονέκτημα στον μακρύ κατάλογο με τα οφέλη του CrossFit είναι το ολοκληρωμένο πρόγραμμα άσκησης που προσφέρει. Κατά την διάρκεια της άσκησης συμμετέχει όλο σας το σώμα. Αυτό εξασφαλίζει ότι ένα σώμα με σωστές αναλογίες και σωστά γυμνασμένο σε όλα του τα σημεία – σε αντίθεση με όσους γυμνάζουν μόνο ορισμένα μέρη του σώματος. Ιδιαίτερα, επειδή το CrossFit έχει μία ολιστική προσέγγιση στην άσκηση, θα διαπιστώσετε ότι προσφέρει διαφορετικά στυλ άσκησης τα οποία γυμνάζουν αποτελεσματικά όλο σας το σώμα, όπως τα καθίσματα, οι κάμψεις, οι πιέσεις, οι κοιλιακοί, οι προτάσεις με βάρος, οι έλξεις, τα εκρηκτικά άλματα κ.α.
Δεν έχει σημασία το προπονητικό σας επίπεδο για να ολοκληρώσετε ένα πρόγραμμα Crossfit.
Αυτό επιτυγχάνεται με το σχεδιασμό της κάθε προπόνησης στα μέτρα και τις δυνατότητες του κάθε ασκούμενου. Αυτό δεν σημαίνει πως ο κάθε ασκούμενος θα εκτελεί διαφορετικό πρόγραμμα. Το πρόγραμμα είναι κοινό για όλους, όμως ανάλογα με τις δυνατότητες του καθενός ρυθμίζεται η επιβάρυνση και η ένταση που θα ακολουθήσει.
Κάθε βδομάδα στο Κ-1 GYM, επιλέγεται ένα διαφορετικό πρόγραμμα ασκήσεων. Έτσι είναι βέβαιο ότι με το πρόγραμμα CrossFit δεν πρόκειται να βαρεθείτε ποτέ, αντιθέτως θα διαπιστώσετε ότι το ενδιαφέρον σας θα αυξάνεται μέρα με τη μέρα μαζί με την φυσική σας κατάσταση.
Ελάτε λοιπόν στο Κ-1 GYM να κάνετε 2 προπονήσεις CrossFit δωρεάν και να γνωρίσετε τα καταπληκτικά του αποτελέσματα.
Δωρεάν εγγραφή, ομαδικά - οικογενειακά προγράμματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.